Say Something Nice



Uploaded by ImprovEverywhere on 22 Aug 2011

Backstory: http://improveverywhere.com/2011/08/22/say-something-nice/
Like us on Facebook: http://facebook.com/improv.everywhere

For our latest mission we constructed a custom wooden lectern with a megaphone holster and an attached sign that read, "Say Something Nice." The lectern was placed in public spaces around New York and then left alone. We wanted to see what would happen if New Yorkers were given the opportunity to amplify their voices to "say something nice." This project was produced by Improv Everywhere as part of the Guggenheim Museum exhibition stillspotting nyc.

Kenya souls





By Jonathan May - Sydney, Australia

Everyday life instants @ NYC



Uploaded by giosuarez on 4 May 2011

Music: Werewolf by CocoRosie

So.....


www.facebook.com/media/set/?set=a.196342273743058.45774.195909997119619&type=3

The Rabbit

The Collective - Teardrop



Published on 7 Oct 2011 by TheCollectiveVEVO

Music video by The Collective performing Teardrop. (C) 2011 Future Records Limited under exclusive licence to Universal Island Records, a division of Universal Music Operations Limited

INTERVIU CU SORIN, VOCALUL FORMATIILOR E.M.I.L. SI PERFECT ZERO FOR INFINITY


1. Vad Perfect Zero For Infinity ca avand un nume interesant si cantand ceva frumos. Cum a inceput totul?

Ideea trupei exista de mai multa vreme..sincer de prin 2006,insa a fost foarte greu sa pornim din diferita motive..in 2009 -2010 am inregistrat un demo pe care i l-am dat lui Vlad de la pistol cu capse,omul cu care mi-am dorit de la bun inceput sa pornesc trupa asta..I-a placut si totul a inceput din pasiunea pentru un stil muzical foarte putin cunoscut si abordat la noi.

2. Stiu ca ati inregistrat cateva piese si ca ati avut ceva concerte. Ce'mi poti spune despre ele si despre ce urmeaza?

Am avut cantari ok intr-un an de activitate practic,reusind sa ne urcam pe scena in deschiderea celor de la h20 de ex..sau la festivalul 1 mai mare din vama veche si prin multe cluburi in bucuresti.Am bifat si o prezenta la cluj unde ne vom intoarce..pentru noi urmeaza inregistrarea albumului in decembrie si lansarea lui in primavara.De asemenea pana la finalul anului speram sa facem si un clip.

3. Cum ti e pare ca primeste lumea formatia si genul de muzica pe care il abordeaza?

Lumea e putin debusolata pentru ca suntem prima trupa care canta asa ceva la noi,in Romania..In afara stilul este in plina explozie dar la noi,ca de obicei oameni care sa stie sunt putini ...nepregatiti cred...nu prea inteleg cum o trupa canta piese meatalcore si tot aceeasi trupa au piese popcore sau melodichardcore sau pop punk..cred ca in timp o sa avem un fanbase care sa inteleaga cu ce ne ocupam
..sunt convins de asta..insa trebuie rabdare.

4. Care crezi ca e drumul pe care va merge trupa si care crezi ca e cel mai bun lucru care i se poate intampla?

Cel mai bun lucru care se poate intampla este sa reusim sa iesim afara..in sensul asta dorim de acum sa pregatim un miniturneu de 4,5 orase in ungaria,austria ,bulgaria,germania...dar asta dupa ce lansam albumul..drumul este simplu..in Romania facem totul noi (DIY) si incercam sa promovam stilul si formatia cat de mult posibil in concerte.


5. Formatia E.M.I.L. ce mai face?

Formatia e.m.i.l face bine si probabil lanseaza album in toamna anului viitor :)

6. Ne cunoastem de mai bine de 10 ani si tot discutam, constructiv zic eu, despre ce ne convine si ce nu in peisaj. Momentan, ce te supara cel mai tare?

Pai lucrurile au evoluat f f putin din 2005 incoace cel putin..asta ma deranjeaza..nu exista industrie muzicala care sa acopere aria rockului alternativ si nu exista nici trupe..adica asta e realitatea..imi pare rau ca nu vad mai multi pusti incercand sa faca muzica..rock..si ma doare ca pentru romania rockul se rezuma la IRIS..este de neconceput asa ceva si asta ne arata de fapt nivelul per total...aici trebuie sa supravietuim noi:)..singurul lucru care ma face sa merg inainte este pasiunea si dragostea pentru muzica..eu sunt bolnav de muzica!

7. Fa un top 3 trupe care iti plac acum si dezvolta putin de ce.

A day to remember,from the fallen dreams si snow patrol..A day to remember pentru ca au demosntrat ca exista si happycore :)..ca poti imbina muzica dura cu partea mai soft intr-un mix incredibil de reusit,from the fallen dreams pentru ca dupa parerea mea sunt cei mai buni din metalcore la ora actuala si snow patrol pentru ca sunt epici si simpli in muzica..si demonstreaza in continuare ca nu trebuie sa fii complex in muzica ca sa ai succes si sa suni bine.

8. In incheiere, enunta te rog niste ganduri pentru cei care te asculta.

Imi este foarte greu sa fac asta pentru ca nu sunt genul de formator de opinie etc..sunt un om retras si singurul gand pe care il pot transmite mai departe este sa nu judecati lumea din jurul vostru si sa incercati si sa nu urati oamenii..in rest..Doamne ajuta!

Portocala Mecanica - Anthony Burgess

Burgess__Anthony___Portocala_mecanica