H8 - Interviu cu Aliosha


1. H8 in 2011 nu numai ca rezista, dar are o noua generatie de fani. Cum iti explici?

H8 a insemnat in primul rand pasiune, dorinta de a iti indeplini visul.De ceva ani H8 inseamna pentru noi mai mult decat pasiune, inseamna familie, o familie adevarata, cu bune si cu rele, cu niste personalitati puternice, cu 2 generatii care au stiut sa stea impreuna mai mult de 10 ani de zile.Ca sa nu mai spunem ca a aparut si a 3a generatie: copiii nostri!Am fost constient intotdeauna ca o sa ramanem o trupa oarecare in undergroundul romanesc si sincer nu e o rusine sau o neimplinire cel putin pentru mine.Cand am pornit acest proiect mi-am dorit ca lumea sa inteleaga mesajul nostru, pentru ca in primul si in primul rand H8 este o trupa unde mesajul reprezinta aproape tot.Am descoperit de altfel de-a lungul anilor ca un lucru foarte important este sa te deschizi, sa lasi la o parte orice inhibitie personala, sa comunici cu publicul, chimia unui concert hardcore sta 100% in comunicare .Referitor
la fanii H8,eu nu ii consider personal fani, ii consider prieteni mai ales ca cu trecerea anilor ne-am format o mica gasca care nu rateaza nici un concert H8, oameni cu care am ajuns sa ma cunosc personal si cu care imi face placere sa ies la un suc sau la o bere. Mici amanunte ale vietii ca sa zic asa, care inseamna foarte mult pentru mine ca artist.

2. Care este formula in care veti canta la concertul din Elephant?

Avand in vedere ca Dop a plecat la cursuri in Anglia, am vorbit, normal, cu cineva. Deocamdata ramane o surpriza! Chiar zilele astea o sa facem un concurs pentru primii 3 invitati care ghicesc cine va fi la bass pentru concertul din Elephant.

3. Care au fost reactiile vis a vis de videoclipul piesei "Ce nu mai simt?"

"Ce numai simt" e o piesa scrisa la 3 dimineata.Pur si simplu m-am trezit brusc am ajuns la calculator si am terminat versurile pana la 5, adormind apoi cu o mare implinire in suflet, trebuia sa spun in felul meu ce simt fata de ceea ce se intampla la ora actuala in Romania.Initial au fost facute pentru o piesa de-a lui Radu trimisa via net din Gabon dar dupa ce am tras vocea am zis clar ca e pentru H8, ceea ce s-a si intamplat.Am refacut structura alaturi de Calin iar in iarna anului trecut, cred ca in decembrie am tras-o direct la sala noastra de repetitii, de altfel avand in vedere ca am fost presati de timp cu videoclipul, a ramas asa cum era. O sa revenim cu varianta de album cat de curand.Ne-am dorit pentru clip sa facem exact ce se poate face intr-un timp scurt in care Radu statea in tara. Ce? Sa fim noi , alaturi de prietenii nostrii, sa putem sa transmitem acea stare de spirit. Noi am fost multumiti si cred ca si cei care au fost alaturi de noi au simtit acelasi lucru.Reactille au fost in mare parte pozitive avand in vedere ca a fost un videoclip realizat sub conceptul" For us by us" sau "Do it yourself", cum vreti sa ii spuneti.Singura chestie negativa a fost un comentariu in care H8 este vazuta ca o trupa sa zicem "friendly" sau afiliata la extrema dreapta pentru ca in acel clip l-am avut alaturi pe Cheloo de la Parazitii si inca o persoana pe care eu personal nu o cunosteam.Am spus-o si o mai spun si acum, il cunosc pe Catalin aka Cheloo de peste 10 ani, il respect enorm, stiu cat a muncit ca sa ajunga Parazitii una dintre cele mai apreciate trupe de hip-hop din Romania si ca sa o zic romaneste, am impartit destul in studio feliutele de parizer si noptile nedormite incat sa vad daruirea lui pentru ceea ce face si aici ma refer la muzica.Noi inainte de videoclip am dat anunt pe unul din canalele de socializare, cine vrea dintre prieteni sa vina la clip, este binevenit.Nu am intrebat pe nimeni cand a ajuns acolo, ce culoare politica are pentru ca mi se pare absurd si ca sa inchei aceasta "mizerie", pentru cine nu stie, H8 nu are si nu va avea vreodata legatura cu una din extremele politice.


4. Cui vreti "sa dati foc"?

Eu am auzit ca focul purifica! As da foc la cel putin jumatate din populatia globului poate asa s-ar mai curata pamantul asta de rele.Hai ca am sunat ca o baba de la coltul ulitei.Lasand glumita asta macabra la o parte , doua din piesele viitorului album contin tema focului bineinteles cu conotatii diferite, una vorbeste despre focul interior, iar cealalta despre indignare si frustare in cautarea unor solutii extreme.

5. Incotro se indreapta H8 de aici incolo? Pastreaza linia sau sa ne asteptam la sonoritati noi?

H8 are in componenta oameni care asculta genuri diferite, e un lucru care in loc se ne dezbine ne-a legat si mai mult. Tot ce a fost creat pana acum nu a tinut cont de trenduri, cel putin zic eu ca am reusit cat de cat asta, am facut piesele pentru ca asa le-am simtit, au iesit pur si simplu.Cand e gata o piesa H8? Cand noua ne apare
zambetul pe buze , cand ne intersectam privirile si toate sunt deschise si pline de multumire.Suntem o trupa care s-a maturizat destul de greu, care mai are multe de invatat insa un lucru este cert pentru mine ,la ora actuala avem o amprenta proprie , diferita de restul trupelor de gen.Si mai e ceva de spus, nu consider H8 o trupa hardcore pentru cei care sunt in cautarea definitiei. Unii ne-au etichetat asa pesemne din cauza atitudinii iar altii din contra, nu ne considera trupa de gen.Adevarul este undeva la mijloc, H8 este un proiect crossover cu multe elemente
hardcore. Am zis! Asa ca pentru viitoarele piese ne urmam instinctul si sentimentele, nu avem o formula exacta pe care sa o urmam.


6. Mai cochetezi cu hip hopul sau cu alte stiluri de muzica? Sa ne asteptam la ceva proiecte noi?

Asta a fost unul din blestemele trupei H8, asta mai ales din cauza mea (haha). Am fost mult prea hip-hop pentru rockeri si mult prea rock pentru rapperi.Eu ma consider jumate mc, jumate solist de rock, sa zicem ironic, mediocru pentru ambele tabere.Mi-au placut ambele genuri si nu numai.In frageda copilarie ceausista aka optzecista acum multi ani de zile am inceput sa simt cu adevarat ce inseamna muzica pe ritmuri de new wave si nu am sa uit niciodata asta este acolo undeva in sufletul meu.Adolescenta mi-am trait-o cu Onyx,Biohazard House of Pain, Prodigy,Cypress Hill,D.R.I., Slayer, S.O.D. & good old Metallica si culmea prima trupa care m-a obsedat a fost Napalm Death. In momentul de fata nu am nici o colaborare sau proiect de hip-hop, in schimb "mi-am bagat coada" intr-un alt proiect .O sa vorbim despre asta atunci cand ca fi gata, acum nu e cazul.



7. Canti de suficient timp incat sa ai o opinie in legatura cu scena rock din Romania. Cum ti se pare ca a evoluat din anii '90 pana azi?

Intrebare grea! Dar am sa raspund sincer.Unele chestii ma bucura enorm iar altele ma intristeaza. Ma bucura ca in sfarsit avem atmosfera de concert ca in afara, ca in majoritatea cazurilor se face stage-diving si mosh pit fara sa vezi arcade sparte ,coaste rupte, ca in sfarsit nenea bodyguardul isi vede de treaba lui si ca de multe ori traieste muzica alaturi de ceilalti.Din pacate trupe longevive in Romania pe segmentul nostru sunt foarte putine.Le poti numara pe degete. Trupele au nevoie de sustinere atat morala dar mai ales materiala. Ascultatorii au pretentia intr-un concert sa asculte trupe ceas, ca pe c.d.dar se intreaba oare cat costa niste instrumente si statii decente ?In majoritatea cazurilor se canta pe chestii improvizate, mostenite, uzate si sa nu uitam de un alt aspect dureros, salile de repetitii.Costa! Costa mai mult decat credeti voi chiria unei sali.Asta in fericitul caz in care gasiti una.De aceea sa nu va mai strambati cand vi se cere intre 10 si 35 de lei la un concert cu trupe autohtone care si asa sunt putini.Banii aia ajuta, mai ales in cazul trupelor tinere, le da incredere sa mearga mai departe.Pentru ca eu cunosc personal o gramada de trupe talentate care s-au "spart" din cauza asta.Muzica nu este pe gratis, este o conceptie total gresita , este un semn de ignoranta totala fata de artisti, daca va plac platiti un bilet la concert, cumparati-le albumele si aratati-le ca va pasa. De televiziune, case de discuri, manageri, ce sa mai zic? Nimic.Se merge pe principiul " Faceti voi tot, ca de restul ma ocup eu!" . Asa macar am invatat ca putem singuri sa realizam tot ceea ce ar trebui sa faca ei,inregistrari, master, productie de cd-uri,videoclipuri etc.

8. Ce trupe ai ascultat in ultimul timp? Ce ti'a placut, ce nu?

Pai sa iti spun ce muzica am "forjat" in player in ultimele luni :
Slaine - A world with no skies,
Gallows - Grey Britain,
Machine Head - Unto the locust,
Cypress Hill - Rise up,
Ready Set Fall! - Buried,
Trivium - In waves,
Agnostic Front - My life my way,
Dope DoD - Evil.
La sectiunea concerte mi-au placut foarte mult Parkway Drive si cel cu Trial + toate trupele din deschidere . Ca recomandare: Machine Head - Unto the locust este super album.

9. Ce sfat ai pentru un adolescent care vrea sa infiinteze o trupa hardcore in 2011 in Romania?

Nu cred ca sunt in masura sa dau sfaturi . Luati taurul de coarne in arena sau o sa va ia el la terfelit.

10. Transmite'le ceva celor care se anunta prezenti la concertul de pe 7 octombrie din Bucuresti.

Va asteptam la un haos mic intr-un club si mai mic.


www.h8.ro

Amon Amarth + As I Lay Dying + Septic Flesh / European Tour

As I Lay Dying:
"We are heading to Europe real soon. Who is excited to see us come back?"


Oct 23 The Forum London, United Kingdom
Nov 19 Arenele Romane Bucharest, Romania

Japanese Tattoo HORIYOSHI - Full Body Tattoo



HORIYOSHI-3 (http://www.ne.jp/asahi/tattoo/horiyoshi3/)
HORIYOSHI-3_souryou (http://www.ne.jp/asahi/tattoo/horiyoshi3/souryou-pict.html)
彫きつね (http://www.holyfoxtattoos.de/holyfox/)
horiyoshi_thethird.com (http://horiyoshi-thethird.com/)
The Japanese tattoo illustration and comics of mashuko (http://www.ne.jp/asahi/office/mashuko/tattoo.html)
櫻虎至誠 (http://www.irezumi.us/)

Foo Fighters - White Limo [The Prodigy remix]

Asculta remixul piesei White Limo al celor de la Foo Fighters realizat de The Prodigy!

Foo Fighters - White Limo [The Prodigy remix] by theprodigy

http://soundcloud.com/theprodigy

Hyro Da Hero - Ghetto Ambiance

Kerrang! video exclusive!



Aided and abetted by ex-At The Drive-In bassist Paul Hinojos, Idiot Pilot guitarist Daniel Anderson and former Blood Brothers duo, guitarist Cody Votolato and drummer Mark Gajadhar, this Houston-born hip-hop prodigy mixes intelligent rhymes with a blistering rock sound track.

His debut album Birth, School, Work, Death will be released in the UK on April 4 and he'll be in on tour at the end of this month. To let you know what you're in for, we've got an exclusive sneak preview of the video for his new single Ghetto Ambiance.

Coma & Breathelast @ Elephant Pub !

Joi, 20 octombrie, in Elephant Pub din Bucuresti are loc concertul trupei Coma alaturi de cei de la Breathelast.
Concertul incepe dupa ora 21:00, iar pretul unui bilet este de 20 lei.

http://www.facebook.com/comaband

http://www.facebook.com/Breathelast

H8 , Proof, First Division @ Elephant Pub, 8 octombrie !

UPDATE !

Din cauza unor probleme de ordin tehnic veteranii hardcore-ului românesc, H8, vor concerta sambata, 8 octombrie, în Elephant Pub & Live Music in loc de 7 octombrie cum era anuntat initial. Multumim pentru intelegere si ne cerem scuze de inconvenient. Ne vedem sambata de la ora 21:00.

Elephant Pub


Veteranii hardcore-ului românesc, H8, vor concerta vineri, 7 octombrie, în Elephant Pub & Live Music.

In deschidere vor canta si First Division si Proof!

Ora: 21:00
Bilet: 10 lei
Biletele se pot procura doar în seara evenimentului, de la intrare.

www.h8.ro

Location:
Elephant Pub
str Gabroveni, nr 16
Bucuresti, Romania

Skindred - Stand For Something

Kerrang! Video Exclusive



An exclusive first look at Welsh raga metallers Skindred's new video, Stand For Something. Stand For Something will be released as a single on October 12. The band's new album, Shark Bites And Dog Fights is out September 21.

DEFTONES - Beauty School



© 2011 WMG // Deftones music video for "Beauty School" from their album "Diamond Eyes" available now- http://bit.ly/bsdef. Official site- http://deftones.com. Directed by 13thWitness - http://13thWitness.com.

KoRn feat. Skrillex - Get Up

MEDIOCRACY - Interviu cu Viez


1. Salut! Povesteste'ne despre inceputurile Mediocracy si despre motivele infiintarii trupei.

Salut! Pai inceputurile sunt undeva prin 2007, in momentul in care mi-a venit ideea sa infiintez si eu o trupa de ceva punk pentru ca vroiam foarte mult sa sustin scena asta cu ceva mai mult decat doar mers la concerte si cumparat tricouri… Am descoperit pe parcurs ca nu era atat de usor pentru ca ce vroiam eu sa cant nu prea cunostea nimeni… si anume ceva mai hardcore, crust. Erau o mana de oameni in toata tara care stiau de muzica asta pe atunci insa nu se muzicieni din pacate. A durat vreo 3 ani cred pana am dat de Costin si de Raducu apoi au venit Para si Dop. Asta e asa pe scurt. Ideea e ca probabil nu cautam unde trebuie, pentru ca oamenii astia desi erau in total alta ‘scena’ au o dedicatie si o determinare mai mare decat multi oameni pe care i-am cunoscut si consider ca ei sunt probabil singurii cu care puteam sa fac asta la momentul respectiv.

2. Cum ati reusit sa scoateti doua albume in asa scurt timp?

Pai cum? Am mers la repetitii si piesele continuau sa vina. Noi idei aveam, chef nu mai zic… deci de ce sa stam degeaba? Bine… pe noi ne-au motivat mult si turneele si asta a mai grabit treaba ca sa fie totul gata in timp. Idei sunt cred ca pentru inca 3 albume momentan)… timp,rabdare si ceva bani sa avem.

3. Spune'mi te rog cateva cuvinte despre turneul european pe care l'ati parcurs in aceasta toamna, eventual cateva detalii picante.

Turneul ‘ASOMA’ a fost organizat de Paul aka BHCB booking si cu ocazia asta tin sa ii multumim pentru ajutor.Ce pot sa zic…de distrat noi ne-am distrat. Am avut o gasca beton si am avut grija sa ne tina minte lumea peste tot pe unde am fost…nu ma refer doar la cum am cantat. :)) Per total a fost in regula… cam putina lume la concerte dar asta e. Momentan nici nu cred ca ne stie atata lume cat sa umplem salile oriunde si oricum oamenii care au fost ne-au felicitat de fiecare data si ne-au dat de inteles ca le-a placut. Asta nu poate decat sa ne bucure si sa continuam. Detalii picante..nuj ce sa zic, nu ne-a mai luat politia la sectie daca asta vroiai sa auzi) decat o amenda in Slovenia ca nu avean vinieta… nah, foame. In Tetovo in Macedonia am cantat in singuru bar de rock din oras al carui patron era roman, iar in deschidere am avut ceva numar de magie. Din pacate concertul in jurul caruia ne-am invartit tot anul si care era si motivatia pentru turneu asta,anume Aura Noir in Atena, s-a anulat fix cu o seara inainte din cauza grevelor. Asa ca Larissa a fost ultimul show si acolo am dat tot ce am putut. Afterpartyul a fost si mai crunt dupaia chiar..:))


4. Videoclipul "On the Outside" pe Blank TV este foarte vizionat si comentat. Ce poti sa ne spui tu despre acest videoclip?

E foarte vizionat si comentat da nu mereu de bine. Nah din ce am vazut ca se plimba pe Blank tv ala oamenii nu's mereu printre cei mai deschisi sau toleranti dar asta e alta poveste. Pe noi ne bucura mult ca ne aude cat mai multa lume si putem sa ne transmitem mesajul cat mai departe. Piesa in sine se refera la marginalizarea de care de multe ori ne lovim multi dintre noi si mereu incercam sa ne gasim locul in lume pentru a fi acceptati..desi multi nu prea reusesc. De aici si ideea cu clipul in gunoi, avand in vedere ca suntem o trupa din Romania si probabil multi nu s-ar fi asteptat la ceva ok vreodata de aici.. Cei marginalizati ajung la marginea societatii prin definitie iar groapa de gunoi ni s-a parut cel mai bun loc pentru a reflecta asta. Mai poate fi si faptul ca noi ca tara suntem la marginea Europei momentan… Sunt multe lucruri de zis aici dar cam asta e ideea.

5. Cum vezi evolutia scenei rock in Romania vis a vis de cea europeana?

Pai fiindca vad ca apar trupe noi care mucesc si isi fac treaba bine cred ca ne indreptam si noi spre o directie buna. Sansele de afirmare vin mult mai greu aici insa cu asta suntem obisnuiti si incercam sa ne descurcam toti cum putem mai bine. Eu cred ca e foarte mult potential in scena din Romania si care nu a fost exploatat pe deplin inca. Asta inseamna ca e mai bun abia acum urmeaza! :) Poate sunt eu mai naiv dar in afara mi se pare ca's toate fumate si rasfumate…la noi in Est aici e loc de mult mai mult..cam asta ar fi.

6. Ce te inspira si ce te enerveaza din mediul inconjurator?

Pai cred ca ce ma enerveaza asta ma si inspira. Cand vine vorba de versuri fix asta incerc sa transmit… ce mi se pare mie in neregula. Nu ma intereseaza niciodata pe cine supar sau pe cine nu… In general ma enerveaza oamenii blocati in propriile idei si care nu sunt in stare sa accepte si alta varianta. De la astfel de oameni pornesc multe probleme de la cel mai inalt nivel pana la cei pe care ii intalnim in viata de zi cu zi.Ma enerveaza si pe mine multe.. nu cred ca mai are rost sa le insir aici. Multe se gasesc in versuri la Mediocracy… ca doar acolo mi-am ales sa ma descarc.

7. Simti ca merita ceea ce faci?

Momentan da. Cand o sa simt ca nu o sa mai merite o sa ma opresc. Sper sa fie cat mai tarziu… dar cred ca o sa simt ca merita atata timp cat o sa vad oameni care apreciaza.

8. Incotro se indreapta formatia dupa un debut asa furtunos?

Asta o sa vedem pe parcurs. Momentan luam o mica pauza dupa turneu si cat de curand o sa ne apucam iar de lucru… chiar avem in gand sa ne apucam de niste piese noi.Urmatorul pas ar fi sa scoatem un material pe vinil… asta om vedea in ce conditii si cu ce ajutor.

9. Cine il va inlocui pe Dop in postul de basist?

Nimeni. Dop nu a plecat de tot. O sa poata sa vina in tara cand o fi nevoie.. solutii gasim noi sa lucram impreuna. Daca e ceva urgent si e musai sa cantam, cum e concertul cu Downfall of Gaia, o sa cantam cu Fane la bass si nu e nici o problema. Si el e tot din trupa pana la urma. Deci ne-am inteles, Dop nu a plecat de tot! :P

10. Ce'ti doresti pentru viitor?

Sa fac ce fac din ce in ce mai bine si sa fiu sanatos.Si eu si toata lumea!


Website www.myspace.com/mediocracy

PARKWAY DRIVE - Behind The Ink

with Winston at Impericon Never Say Die Tour ! | PitCam

ARCHITECTS UK - Behind the Ink

(Tattoo Talk) with Sam Carter / www.pitcam.tv

WHILE SHE SLEEPS - Behind the INK

with Mat Welsh // PitCam.TV

ATTACK ATTACK! Behind the INK

(Tattoo Talk) with Andrew by www PitCam TV