WPE - An Empire Beneath Oblivion


WPE - An Empire Beneath Oblivion by twilight13media

Second track from the "Where Purgatory Ends" graphic exhibition soundtrack.
Composed by Costin Chioreanu & Rune Eriksen
Composed during December 2010- April 2011
Recorded during March - June 2011
Mixed by Costin Chioreanu
Mastered by Marius Costache
Line Up:
Costin Chioreanu – guitar, piano, fx
Rune Eriksen – guitar, fx, percussion, piano
Andrei Ionut – bass
Tudor Diaconescu – violin

Dragonu' - The Sound of Underground Was Found (feat. Flou Rege si Dj Albu)



productie: dj al*bu
scratch: dj albu
mix / master: subsemnatu

Promo pentru concertul de lansare al Ep-ului "Adio 47 Omul Vechi", semnat de Dragonu'. Evenimentul va avea loc pe 23 octombrie în Silver Church.

DEMONOCRACY - Interviu cu Cheg


1. De ce si de cand Demonocracy?

De ce? Nu știu... cred că am ales să formez Demonocracy fiindcă știam că în așa gen de muzică aveam să mă descurc mai bine. Până atunci eram toboșar într-o trupă de grunge, dar doream să încerc ceva mai "coios" din punct de vedere al agresivității în muzică. Denumirea trupei am găsit-o în textele celor de la Cradle of Filth (pe când îi mai ascultam), din piesa "Of Dark Blood and Fucking" și mi s-a părut foarte tare. Apoi, împreună cu Chris (pe atunci chitarist, acum toboșar) am format trupa și prima repetiție cu vechea componență a avut loc pe 31 august 2008, chiar de Ziua Limbii Române.

2. Despre ce canti si pentru cine?

Nu cred că mai pot spune "cânt pentru mine". Îmi place ceea ce fac, dar cânt pentru public, pentru cei care înțeleg măcar frânturi din texte, că nu le-am publicat până acum. Îmi știu foarte bine convingerile, ideile, scopurle și deja e timpul să le spun și celorlalți. În prezent doar urlu la concerte, în viitorul apropiat voi publica și textele... să mai știe și lumea de ce mă agit așa pe scenă.
Cânt despre toate și în dependență de atmosfera piesei. Încerc să spun ceva despre noul tip de război - eradicarea morală; mancurtismul care e o valoare națională în Moldova (Republic OFF)... despre mine, cred, în primul rând.

3. Cum e in Moldova cu rockul?

"Mulțumită" fostei mișcări emo, ne alesesem cu câteva sute de rockeri în plus, care au dat-o acum pe D'n'B și Dub Step fiindcă e mai la modă și nu că tare ar înțelege muzica asta. Dacă e să vorbim de cei care fac și susțin rockul în Moldova sunt cam puțini... dar și țara e mică. Pentru mulți alții rockul a fost ceva de de genul "To do" din lista lor. Oricum e mai bine de cum era cu 5-10 ani în urmă, când un rocker cu pleata lungă și cercel în ureche era ceva exotic. Ne-am mai dezinhibat. Ce ține de concerte, tot mai puține. În goana după headlineri (vestiți) de peste hotare, publicul nu se mai mulțumește doar cu trupele autohtone. Nu-i nici pe departe ca în România, unde publicul își mai permite să se alinte un pic. Avem puțini consumatori!


4. Ce realizari are pana acum trupa?

Din cauza că am schimbat de 3 ori cumponența nu am prea reușit să facem mare lucru. Avem lansat un EP "Rebirth" și vreo 6 piese înregistrate.

5. Incotro va indreptati cu gandul in privinta formatiei?


Nu prea departe. Sperăm mult în 2012 să lansăm un album și 1-2 clipuri, după care vom discuta și vom vedea ce urmează să facem: mergem mai departe sau renunțăm. E visul oricui să se poată întreține din ceea ce-i place să facă. Noi încă nu putem și, fără să ne dăm seama, ne lăsăm absorbiți de rutina lucrului la birou. Mă tem că ne vom trezi într-un moment când ar putea fi prea târziu... sau nu. Sigur, am vrea și noi să ne găsim un label, orice prin care să începem a ne promova și în afara Moldovei, dar până atunci mai este.



6. Ce inseamna pentru tine Romania si ce crezi despre faptul ca Ion Iliescu a fost primul sef de stat care a recunoscut independenta Basarabiei?

Să încep cu ideea că pentru mine România este, totuși, prea departe (și nu vorbesc de distanța fizică): vize, holurile infinite ale ambasadei și multe alte obstacole care o îndepărtează tot mai mult. Până acum am avut ocazia să merg în România de doar 2 ori... rușinos! Din astea 2 ori am înțeles că, pentru mine, România înseamnă Carpații. În mare parte e aceeași cultură, (cam) aceeași limbă; voi însă aveți Carpații, iar noi un apendice de Transnistrie. România e țara despre care la noi se vorbește foarte mult, despre care eu vorbesc foarte mult, dar pe care n-o cunosc. Am crescut citind scriitori români și am nevoie de viză-n pula mea ca să cunosc țara pe care o știu doar din cărți. De TV și web nici nu mai vorbesc - dacă ar fi să le dau crezare, atunci România ar fi doar Becali, Zăvoranu, Elodia și Ștefan Bănică jr.! Nu. România e Carpații... acolo sus-sus.
Cât despre partea politică a întrebării, mai bine nu răspund. Ce s-a făcut, istorie a rămas. Nu comentez, că aici părerile diferă și risc să... risc. =)

7. Ce vrei sa transmiti cititorilor acestui interviu?

... iarbă, că Shole spunea că la noi e mai ieftină =D
Până atunci, așteptați-ne! Cheers!!!

Cheg

Midgar - Karmic Retribution

[OFFICIAL VIDEO]



This is the second single taken from 'Lead Your Children To The Sky', available from iTunes, HMV and all major stores!
For news, updates, tour dates, tickets and everything else visit www.midgarmusic.com

Director: Stuart Birchall
Editor: Alex Dunn
Cinematographer: Rob Wilton
Production: You Know LTD

LUNA AMARA - TURNEUL "PIETRE IN ALB 2011"


13 octombrie – Sibiu, Oldies Pub (+ Alternativ Quartet), 15 lei
14 octombrie – Brasov, Rockstadt (+ Alternativ Quartet), 15 lei
15 octombrie – Bucuresti, Fabrica (+ Up To Eleven), 30 lei (album gratis la intrare)
21 octombrie – Timisoara, Daos, 15 lei
22 octombrie – Cluj Napoca, Irish Music Pub (New Wave Fest), tba
28 octombrie – Tg. Mures, Bastionul Dogarilor, 15 lei
29 octombrie – Suceava, Abanina Café (+ MAT), 15 lei
4 noiembrie – Bacau, Subway Romtelecom, 15 lei
5 noiembrie – Iasi, Bar Hand (+ 43endings, Moldova), 15 lei
11 noiembrie – Pitesti, Hush, 15 lei
12 noiembrie – Craiova, Café Teatru Play (+ Up To Eleven), 15 lei
18 noiembrie – Galati, Zodiar, 15 lei
19 noiembrie – Constanta, Biblioteq (+ White Walls), 15 lei
25 noiembrie – Deva, Fischer’s Pub, 15 lei
26 noiembrie – Arad, Flex, 15 lei

Linkin Park - Live From Madison Square Garden 2011 (Full Show)



An awesome performance done by Linkin Park at Madison Square Garden !
Track List:

01. The Requiem
02. Faint
03. Lying From You
04. Given Up
05. What I've Done
06. No More Sorrow
07. From the Inside (not broadcasted)
08. Jornada del Muerto
09. Waiting For The End
10. Blackout
11. Numb
12. The Radiance
13. Breaking the Habit (not broadcasted)
14. Iridescent
15. Fallout
16. The Catalyst
17. Shadow of the Day
18. In The End
19. Bleed It Out
20. Empty Spaces
21. When They Come For Me
22. Papercut
23. New Divide
24. Crawling
25. One Step Closer

I do not own anything all credits go to Linkin Park for this music video.

Evanescence - What You Want



Music video by Evanescence performing What You Want. (C) 2011 Wind-Up Records LLC

Interviu cu graficianul Dragos Aldea


1. De cand si de ce te'ai apucat de grafica?

1. M-am apucat de grafica acum 2 ani si jumatate inspirat fiind de nuvelele lui H.P.Lovecraft si de filme horror foarte vechi precum The Shining, The Exorcist, The Evil Dead etc. Am pus mana pe creion si am incercat sa desenez naiba stie ce aveam eu in cap la vremea aceea. Lucrarile erau de clasa a5a repetenti la Desen dar totul trebuie sa inceapa de undeva,nu?
Pe 21 August 2009 am infiintat studioul meu de grafica, Death Row Design, cu ferma convingere ca acest vis din copilarie ( de a deveni artist/grafician ) este realizabil.
A doua parte a intrebarii tale loveste o coarda sensibila deoarece : am 100 de hartii si studii care atesta "menirea" mea de a fi programator si nici una care sa recunoasca talentul meu de grafician. De ce am renuntat la toate astea si am luat-o de la zero cu grafica ? Pentru visul mentionat anterior, niste sentimente si niste convingeri personale. Puteam si pot sa fiu si eu un "robo-sapien", sa lucrez 8h pe zi la o banca gestionand baza de date cu clienti (a caror informatii nu se divulga niciodata si pentru nici un pret), puteam sa fiu si eu un sclav "bine platit" la o multinationala dar am ales ceea ce a vrut inima si anume sa fiu liber si fericit facand ceea ce iubesc.

2. Ce te inspira si cat de mult?

2. Oamenii atat la nivel individual cat si colectiv - 30%, Natura - 30%, Muzica - 30%, Alcool + Sex + Droguri 7% ( acel 7% care conteaza :)) ), lucrarile altor artisti 3%


3. Cum ai ajuns sa lucrezi cu Born of Osiris?

3. Urmaresc aceasta trupa de la inceputurile ei. I-am contactat dupa lansarea albumului "A Higher Place", la finalul anului 2009 pe Myspace-ul lor ( R.I.P. Myspace ) pentru realizarea unui tricou. Nu ma asteptam ca design-ul trimis sa fie acceptat si printat in editie limitata dar pentru mine acel moment a fost dovada ca nu sunt prea mic pentru cei mari. Acum sunt de 10 ori mai bun ca atunci si in viitorul nu foarte departat voi mai bate la usa trupelor de acest rang, pentru moment ma concentrez pe lucrarile si proiectele deja existente.

4. Cum de lucrezi pentru trupe din US si care sunt ele?

4. Lucrez predominant cu trupe si agentii din US pentru ca cererea de lucrari din Romania nu este foarte mare din diverse motive : numarul mic de albume si evenimente care se lanseaza respectiv desfasoara, multitudinea de combinatii existente, lista mea subtire de "oameni care stiu oameni" etc.
Datorez seria mea de colaborari din US formatiilor Fallen Captive si Ruled by Reason care m-au promovat si recomandat trupelor si agentiilor din zona Cleveland, Ohio. Datorita lor am ajuns sa lucrez constant cu 2 agentii de booking din US ( Fans4Bands si Straight Hate Booking ) prin intermediul carora am avut placerea de a colabora cu o multitudine de trupe precum : Fit For A King, In Dying Arms, My Ticket Home, Fallujah, Life On Repeat etc.


5. Traiesti din asta?

5. Momentan nu traiesc ( doar ) din asta dar voi trai mereu pentru asta.

6. Spune'mi cate ceva despre "13 t'shirts to die for".

6. 13 T-shirts To Die For este clothing line-ul meu si al lui Vlad a.k.a Benedict Al Saptelea ( CurcubeuTV, Videocore ). Nu imi puteam gasi un partener si sef mai bun ; 13 T-shirts To Die For este un proiect de suflet, un vis devenit realitate, la care ma gandesc foarte mult dar din care eram evacuat pana acuma datorita nelivrarii la timp a modelelor :))
Nu iti pot da o data clara in care vor aparea modelele de tricouri pentru ca este cel mai complex proiect la care am luat parte sau/si infiintat si trebuie luate in calcul foarte multe aspecte chiar de la faza de concept. Ce va pot spune sigur este ca : vor fi 13 modele initiale care vor acoperi mai multe stiluri : metal, urban / hip-hop, conspiracy si chiar si kiddie ( bleahhhh ).
Nu stiu cat succes va avea un astfel de proiect intr-o tara in care : daca ceva nu e de la ZARA sau Bershka atunci el nu exista, daca nu are inimi sau sclipici pe el nu merge purtat in Kulturhaus sau in ClubA, daca e mai mult de 20lei mai bine 3 beri ... DAR ... noi facem asta pentru ca putem si vrem, pentru ca la finalul zilei, munca noastra e munca noastra si nu ne-o poate lua nimeni, niciodata.

7. Unde te vezi la anul pe vremea asta?

7. La o alta adresa in Bucuresti alaturi de prietena mea, facand exact ceea ce fac acum, visand in continuare la decaderea unor paradigme socio-economice monstroase. Numai bine !

Deliric1 - Poate Tu (drumcover)



One shot take , raw material ! Tama Superstar Hyper Drive drumkit with Remo coated Emperor , Black suede snare & Evans EMAD2 on kick drum.Recorded with Senheiser mics !