CocoRosie - Good Friday



Uploaded by theretrogigolo on 7 Mar 2007

artist: CocoRosie
song: Good Friday
record: La Maison de Mon Rêve
label: Touch & Go

Fever Ray - If I Had A Heart



Uploaded by FeverRayMusic on 6 Jan 2009

First video from Fever Ray's self titled debut album:
feverray.com

IAMX&Imogen Heap - My Secret Friend



Uploaded by iamx on 9 Oct 2009

Official video for the single 'My Secret Friend' - starring Chris Corner and Imogen Heap.
Directed by Chris Corner, shot at TURMWERK by Ben Wolf with a Canon 5D Mark II
You can get the version of the song used in the video at www.boutiqueiamx.eu

Deep.sea.creatures - Sister Mountain



Uploaded by BlankTV on 17 Oct 2011

http://www.BlankTV.com/ - Deep.sea.creatures - "Sister" Mountain" - Like this video? Come see thousands more at the Net's biggest, uncensored, completely d.i.y. punk, hardcore, indie and alternative music video site, BlankTV.com! We've got News, Games, Contests and the stuff that we can't show on YouTube!
Free! Uncensored! Retarded! BlankTV.com!
Director: Kobie Flashman

REMEMBER THOSE DAYS?

The Pink Panther - The Pink Pill



Uploaded by tommylad1231 on 2 Jan 2010

Classic Pink Panther

The Roots for John Varvatos Fall/Winter 2011



Uploaded by johnvarvatos on 30 Jun 2011

see more at http://www.facebook.com/johnvarvatos
The Roots perform an exclusive track during the John Varvatos Fall/Winter 2011 Campaign shoot at Republic Airport in New York.

My Brightest Diamond - The Sea



Uploaded by NarlyNautilus on 11 Mar 2011

The Sea, from the album Letters to Distant Cities. My Brightest Diamond, lyrics by Mustafa Ziyalan, edited by David Sarno, filmed and directed by Murat Eyuboglu. New Amsterdam Records, 2011.

Be sure to check out: https://www.newamsterdamrecords.com/#Entry/Announcing_Letters_to_Distant_Cities

http://www.mybrightestdiamond.com/

Stateless - Ariel



Uploaded by ninja000 on 3 Nov 2010

With their latest single 'Ariel' and first for Ninja Tune, Stateless explore the eternal struggle within all of us, the battle between good and bad, imagined here as a fight between the protagonist, the titular Ariel, and the Devil.

For the video, design studio FIELD recorded an improvised dance interpretation of Ariel's battle using motion capture technology, and digitally animated a stunning visual accompaniment to the original track's futuristic electronic soundscape.

MEANWHILE IN THE USA



Uploaded by BklynJHandy on 16 Oct 2011

United States Marine Corps. Sgt. Shamar Thomas from Roosevelt, NY went toe to toe with the New York Police Department. An activist in the Occupy Wall Street movement, Thomas voiced his opinions of the NYPD police brutality that had and has been plaguing the #OWS movement.

Thomas is a 24-year-old Marine Veteran (2 tours in Iraq), he currently plays amateur football and is in college.

Thomas comes from a long line of people who sacrifice for their country: Mother, Army Veteran (Iraq), Step father, Army, active duty (Afghanistan), Grand father, Air Force veteran (Vietnam), Great Grand Father Navy veteran (World War II).

Marius Costache - Experienta de peste 8 ani in materie de sunet


Fondator si manager Asiluum.com

Membru Discordless, Nightpray

Echipament preferat: Cubase, Sennheiser, Audix, Oktava, AKG

Trupe preferate: Dredg, Skinny Puppy, Tool, The Mars Volta, Isis, Meshuggah, Neurosis, Cult of Luna, Converge, Einstürzende Neubauten, The Cure, Nick Cave, NIN, Arvo Part, Tim Hecker, Ben Frost, Kylesa, Rosetta, Múm, Om, Celtic Frost.

Producatori preferati: Steve Albini, Ross Robinson, Terry Date, Joe Barresi, Tue Madsen, Colin Richardson,
Kurt Ballou, David Bottrill, Dave Ogilvie, Matt Bayles.

PENTRU MAI MULTE DETALII DESPRE ARTISTII CU CARE A LUCRAT SI PORTOFOLIUL SAU VIZITATI: http://mariuscostache.ro/

Iata si doua produse ale sale:



Un meteorit a cazut in casa unor francezi

O familie din Franta a avut parte de o surpriza cand s-a intors din vacanta: un fragment dintr-un meteorit vechi de peste 4 miliarde de ani a cazut in casa lor.


Potrivit telegraph.co.uk, bucata de meteorit, de marimea unui ou, a trecut prin acoperisul locuintei lor, din apropierea Parisului.

Va vine sa credeti sau nu, dar numele familei, care a primit un cadou din spatiu, este Comette.

Oamenii de stiinta spun ca este pentru prima oara cand o piatra venita din spatiu este gasita atat de aproape de capitala Frantei. De asemenea, acestia au specificat ca acesta este unul dintre cei aproximativ 60 de meteoriti care au cazut in Franta in ultimii 400 de ani.

Alain Carion, un specialist in minerale, a explicat ca meteoritul, bogat in fier, este cunoscut sub numele de chondrita si este usor de recunoscut datorita crustei negre pe care o capata la intrarea in atmosfera Pamantului.

Acesta a mai spus ca meteoritul are o vechime de peste 4 miliarde de ani si provine dintr-un asteroid situat intre Marte si Jupiter.

Snoop Dogg reţinut de vameşii norvegieni pentru că avea prea mulţi bani asupra lui


Rapperul american urma să participe la o întâlnire cu fanii săi, organizată într-un magazin din reţeaua Adidas, înainte de spectacolul din seara de vineri pe care trebuia să îl susţină la Spektrum Arena din Oslo.

Însă muzicianul american, al cărui nume real este Calvin Broadus Jr., nu a putut să intre în Norvegia, deoarece angajaţii de la controlul de frontieră l-au oprit pentru că avea "prea mulţi bani-gheaţă" asupra sa, informează femalefirst.co.uk.

În cele din urmă, rapperului i s-a permis să intre în Norvegia, iar Snoop Dogg şi-a cerut scuze celor 600 de fani care l-au aşteptat la Oslo pentru acea sesiune de autografe.

Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Dogg este "Doggumentary" (2011)

http://www.mediafax.ro/life-inedit/snoop-dogg-retinut-de-vamesii-norvegieni-pentru-ca-avea-prea-multi-bani-asupra-lui-8875184/

Loredana, premiata la Los Angeles

Videoclipul 3D al Loredanei, “Rain, Rain”, a fost desemnat cel mai bun videoclip 3D in cadrul Festivalului de Muzica si Film 3D de la Los Angeles.


“Rain, Rain” a fost selectat in competitiile a 3 festivaluri de film international, iar aceasta este prima distinctie.

Cel mai mare “Festival de Muzica si Film 3D” a avut loc in perioada 22-25 septembrie la Hollywood, California, juriul prezidat Christopher Crescitelli, a anuntat castigatorii in fata unui public larg, prezent la Gala de Inchidere a festivalului.

“Incercam sa ne mentinem fresh, relevanti si demni de a reprezenta comunitatea 3D. Am demonstrat si in acest an prin selectia realizata prezenta unor adevarate spectacole de moda inovatoare, comedie, precum si prezenta unor uimitoarele spectacole vizual-muzicale. Va puteti astepta la mai mult pentru anul viitor pe masura ce noi ne propunem sa evoluam. ", a declarat Crescitelli.

Videoclipul 3D “Rain, Rain” a fost regizat de francezul Julien Rocher cu care Loredana a colaborat si la videoclipul “Like A Rock Star”, iar animatia 3D este semnata de celebrul Pitof (Jean Christophe Comar), regizorul faimosului Catwoman, un maestru in industria efectelor vizuale printre operele sale numarandu-se filme precum Alien, Astérix et Obélix contre César, Delicatessen, etc.

Loredana - Rain Rain (official video 2D)


Uploaded by MediaProMusic on 15 Jun 2011

Loredana - Rain Rain (official video)
produced by MediaPro Music 2011
This content is property of MediaPro Music
www.mediapromusic.ro

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/219066/Loredana-premiata-la-Los-Angeles.html

Care este populatia lumii

Potrivit Natiunilor Unite, populatia lumii va ajunge la 7 miliarde de oameni in doar cateva zile.



Uploaded by prbnet on 25 Jul 2011

Global population trends result from varying levels of population growth and decline among countries. This informative video provides a simple and compelling overview of population trends that have created a world of 7 billion people.


Copilul cu numarul 7.000.000.000 se va naste, cel mai probabil, in regiunea Asiei sau a Pacificului, datorita ritmului accelerat de crestere a populatiei din aceasta parte a lumii, scrie DailyMail.

Acum 12 ani, populatia lumii a atins cifra de 6 miliarde, ia restimarile arata ca pana in 2025 populatia lumii va creste la 8 miliarde. Pana la sfarsitul secolului, ne putem astepta sa fim 10 miliarde de oameni pe planeta.

Expertii spun ca actualul ritm de crestere a populatiei, care s-a triplat din 1940 si pana in acum, ar putea ridica probleme oamenilor, deoarece vor fi mai multi oameni de hranit, de adapostit si mai multi oameni care vor avea nevoie de servicii medicale.

Dintre cele 2,3 miliarde de oameni care se vor naste pana in 2050, peste 1 miliard se vor naste in Africa Sub-Sahariana si peste 630 de milioane in India. Asta va insemna mai putin pamant si mai putina apa pentru fiecare dintre ei. Oamenii saraci din aceste regiuni depind foarte mult de resursele naturale ale pamantului, care vor deveni din ce in ce mai putine.

O alta problema o reprezinta imbatranirea populatiei din tarile industrializate. De exemplu in Japonia, in ultimii 20 de ani, s-a dublat populatia de peste 65 de ani, ceea ce pune presiune pe sistemul de pensii si cel medical.

"Sprijinirea populatiei lumii inseamna eradicarea saraciei, tranzitia catre economii care sa fie in echilibru cu planeta, securizarea sanatatii, educatiei si reproductiei fiecarei persoane", constata raportul ONU.

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/219031/Care-este-populatia-lumii.html

Go Radio - Forever My Father



From: smartpunklive | 7 Feb 2011 |
Go Radio performs "Forever My Father," a song off their full length debut album, Lucky Street.

ALTERNOSFERA - Live 2011





Uploaded by AlternosferaOfficial on 22 Mar 2011

Tom Morello: "I wouldn't be surprised if we see Blackwater called in soon"



Uploaded by RTAmerica on 13 Oct 2011

Rage Against the Machine guitarist and political activist Tom Morello is just one of the celebrities who has recently showed up in Lower Manhattan's Zuccotti Park to offer his support for the Occupy Wall Street movement. After performing for protesters this afternoon, Morello answered some questions with RT's Lucy Kafanov about Barack Obama, the state of America, bailouts, banks and the Occupy movment. Morello recently released the record World Wide Rebel Songs on behalf of his The Nightwatchman project.

Escape The Fate - The AP Sessions



Uploaded by AlternativePressMag on 18 Apr 2011

Escape The Fate play in our intimate performance series The AP Sessions.

Metallica - Seek & Destroy (Bassnectar Dubstep Remix)



Uploaded by moris44 on 5 May 2010

Lamb Of God - Laid To Rest (Andy's iLL Dubstep Remix)



Uploaded by djpetenice on 10 Dec 2010

You might think you know, but you have no idea. I do not own the rights or copywrite to this song or remix. I am not affiliated with Lamb of God or this remix.

Uh Huh Her - Another Case [Official Music Video]



Uploaded by UhHuhHerMusic on 10 Oct 2011

"Another Case" by Uh Huh Her, from Nocturnes out now. The video was directed by Justin Coloma.

Astero - Visele nu mai ajung



Uploaded by trupaastero on 2 Oct 2011

Visele nu mai ajung - muzica si versuri de Astero
Inregistrat, mixat si masterizat de Marius Costache ( www.mariuscostache.ro )
Filmare si editare video de Marius Costache

L'Orchestre de Roche - Live in Suburbia



Uploaded by CurcubeuTV on 22 Sep 2010

L'Orchestre de Roche - live in Suburbia - summer 2010

Specii - Masina timpului



Uploaded by CurcubeuTV on 16 Nov 2010

Rain District live in Silver Church 2010



Uploaded by CurcubeuTV on 17 Aug 2010

Rain District live in Silver Church, primul material filmat de CurcubeuTV

Lemon - Live and Interview



Uploaded by CurcubeuTV on 10 Jul 2010

Everybody - Beautiful



Music: Radu Neagu
Text&vocals : Shole
Video: Paul Manolescu

Shole feat. The Dude - Meth



muzica : The Dude & Shole
text: Shole
camera&montaj : Vlad (Videocore)

Uploaded by VideocoreMedia on 13 Aug 2011

Out



Uploaded by CurcubeuTV on 10 Jul 2010

Camera, Muzica, Montaj - Shole & Vlad

Timpul

Timpul from Videocore on Vimeo.


A short movie made for playing with the chroma.
Cast: Vlad and Silviu
Voice over: Shole

http://videocore.ro/

PUNCTUL CULMINANT



Text : Shole
Video: Paul
Sunet: Filip

Jack Tattoos






www.jacktattoos.com
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.186127888083480.50942.100000588114189&type=1