As I Lay Dying - week One in Europe with Amon Amarth.



Uploaded by asilaydying on 19 Oct 2011

Last Chance To Dance - Holding On



Uploaded by VideoInkProduction on 17 Oct 2011
http://videoink.co.uk/

The debut music video for Manchester Tech Metal crazies - Last chance To Dance!

Cowards - You and Jennifer Are Fine Marty, It's Your Kids



Uploaded by VideoInkProduction on 22 Jul 2011
http://videoink.co.uk/

The debut music video for Manchester Punk / Hardcore band Cowards, produced, shot and cut by Video Ink 2011.

Plagues - Faint Signals of Hope



Uploaded by VideoInkProduction on 28 Jun 2011
http://videoink.co.uk/

The debut music video for the energetic hardcore Plagues, with their track Faint Signals of Hope. Shot and cut by Video Ink 2011.

OM


criza a apropiat oamenii, i'a facut mai sinceri si deci mai buni, mai constienti si deci mai implicati. din ce in ce mai alerti, un ritm care necesita suficient confort si care depinde de comunicare si mai ales de valoarea comunicarii. oamenii sunt mai creativi, mai dispusi. cu cat sunt mai multi cu atat se creaza omul nou mai repede, cu toate relicvele care atarna mereu in imbratisarea noastra. nu pot fi si nu se lasa uitate. sunt experimentele noastre esuate, din care am invatat viitorul. evolutia intregului univers este de neoprit, neainteleasa de cosmologie si ecuatii. nu e mai urat sau mai frumos decat inainte, e doar altadata. impredictibil, oricum. poti sa intelegi ce e, cum functioneaza, chiar si de ce. dar cum a inceput si cum se va termina nu stie nimeni. aceasta e cea mai buna lume de care am fost in stare. nimic mai mult, nimic mai putin, cu tot raul si tot binele din ea. impecabil, dar nu imaculat. fiecare alegere a oricui in orice moment schimba totul pentru totdeauna. pur si simplu. organisme complexe, materie care simte, vibratie care modeleaza. exista doar tot ce exista, mai ales in gand. dinainte de timp si mult dupa el, aici si peste tot. din cand in cand in istorie ne intalnim cu panica si'i zicem criza. dupa ea altceva, si tot asa. micro si macro, de la celula pana la galaxie si inapoi, printre semne si sunete. mare sau mic e doar in functie de perceptie, care este relativa si totodata la baza creatiei. si nu e un cerc. chiar si fara ochelari 3d intelegi ca e o spirala, pentru ca e a ta. te compune si se compune din tine.

Alter Bridge - Life Must Go On


Alter Bridge - Life Must Go On by Roadrunner Records

Roadrunner Records UK

EdSheeran - You Need Me, I Don't Need You (True Tiger Remix ft. Dot Rotten & Scrufizer)



Uploaded by EdSheeran on 1 Sep 2011

http://www.facebook.com/EdSheeranMusic
http://www.myspace.com/edsheeran

FOSTUL FRONTMAN "DUST" , NOUL CHITARIST "DEATHDRIVE"


"Numele noului chitarist Deathdrive este Catalin Ingeaua (http://www.facebook.com/catalin.ingeaua) . El a fost frontmanul (vocal si chitarist) trupei de thrash metal Dust ce a activat la inceputul anilor 2000.Ii uram bun venit in trupa , succese si bucurii alaturi de noii sai colegi :) \m/"

DEATHDRIVE

Deadeye Dick si Deliver the God pregatesc un nou turneu


Nov 05 Rockstadt Brasov, Romania
Nov 06 Irish Music & Pub Cluj Napoca, Romania

Red Hot Chili Peppers - View From The Road - Europe

[Official Behind The Scenes]



Uploaded by RHCPtv on 21 Oct 2011
Footage of the band on the road in Europe in September 2011
Filmed by Clara Balzary
New album I'm With You is available now: http://glnk.it/8w
http://redhotchilipeppers.com/
http://www.facebook.com/ChiliPeppers

A SILENT ESCAPE - Smalltown Outcast


Uploaded by ASilentEscapeChannel on 21 Oct 2011
Full version of the live video Smalltown Outcast by A SILENT ESCAPE

Patrick Stenborg - Vocals/Bass
Niclas Antoni Lindqvist - Drums
Joel Nilsson - Lead guitars/backing vocals
Eddie Hanlsa - Guitars

From the ashes of the successful Swedish band "UNION SQUARE", rises a new band with ambitions of taking its music to new heights. With a history of 11 years on the swedish punkrock/metal scene the band has become well known for being a great energetic and explosive live act.
The band has done tons of shows and tours throughout the years (Europe,USA) supporting bands like Sonic Syndicate,Funeral for a friend, Dead by April, ADEPT among others. With a backpack filled with experience and won awards for best unsigned swedish liveact on the biggest rock radio station in Sweden called Bandit rock and best nordic unsigned band in a MTV competition, both in 2007, 2 music videos on a rotation on MTV Sweden, live shows on national TV, These boys are more then ready to take the next step.
A SILENT ESCAPE is all about brotherhood, ambition, talent and most of all, lifestyle. Four childhood friends gone through alot of challenges and struggles together, becoming a fourpiece nothing in this world could ever crack, and with the common goal to spread their heartfelt music worldwide!
This summer(2011) the band did a headlining UK tour along with the
UK band Stalked by Scarlet, great people, great fans, cool venues, alot of fun, overall an amazing tour! Thank you SBS!
This is modern Punkrock/metal/pop made by 4 ambitious swedes who live for only one thing...

http://www.facebook.com/asilentescape
http://www.myspace.com/aseswe
asilentescape@hotmail.com

They Might Be Giants - Meet the Elements



Uploaded by boingboingvideo on 8 Sep 2009

Boing Boing Video proudly debuts "Meet The Elements," a new animated music video from They Might Be Giants. This animated, upbeat ode to the periodic table of elements and how they form our world, appears on the new TMBG kids' album "Here Comes Science." Video directed by Feel Good Anyway.

THE WAR IS A GAME


Gamextv.ro

Coma@TheMovies DVD

Coma - Oriunde, Oricum



Coma - Un Loc Sa Ajung



urmariti si celelalte piese de pe DVD pe www.youtube.com/comaofficial !

Uploaded by comaofficial on 16 Nov 2009

From Coma@TheMovies, a DVD that accompanied the album Nerostitele.
Produced by Twilight Media.
http://www.myspace.com/twilight13media
http://www.myspace.com/bynapalm

20 Hz

20 Hz from Semiconductor on Vimeo.


A Semiconductor work by Ruth Jarman and Joe Gerhardt.

Audio Data courtesy of CARISMA, operated by the University of Alberta, funded by the Canadian Space Agency. Special Thanks to Andy Kale.

Made for the exhibition Invisible Fields at Arts Santa Monica in Barcelona Spain.
lighthouse.org.uk/​programme/​invisible-fields

20 Hz observes a geo-magnetic storm occurring in the Earth's upper atmosphere. Working with data collected from the CARISMA radio array and interpreted as audio, we hear tweeting and rumbles caused by incoming solar wind, captured at the frequency of 20 Hertz. Generated directly by the sound, tangible and sculptural forms emerge suggestive of scientific visualisations. As different frequencies interact both visually and aurally, complex patterns emerge to create interference phenomena that probe the limits of our perception.

05.00 minutes. / HD / 2011
HD single channel and HD 3D single channel.
20Hz is co-commissioned by Arts Santa Monica + Lighthouse . Supported by the British Council.

semiconductorfilms.com/​root/​20Hz/​20Hz.htm

Deepak Chopra meditation at Occupy Wall St. Grounded TV Network



Uploaded by getgroundedtv on 3 Oct 2011

http://getgrounded.tv first day of coverage from Occupy Wall St in NY. We will be putting out daily short videos on the network, and one large documentary down the road.

Cantati-ne povestea – cronica de concert Coma @ Elephant Pub


Desi spusesera ca isi doresc un public in costume de baie, cei de la Coma au avut parte in sauna din inimosul subsol al Elephant Pub de unul din cele mai pozitive concerte din ultima perioada. Locul mic pentru un astfel de eveniment a permis totusi ca peste 150 de suflete de toate varstele sa dea din cap si din beri pe vecinii care se impingeau in moshpit.
Dar calduroasa seara de 20 octombrie 2011 a inceput in Elephant Pub cu cei de la Breathe Last, o trupa formata din cunoscatori si “actori” ai scenei underground, care au dorit sa incerce “si altceva”. Si le reuseste, angajandu-se intr-un metalcore/alternative/groove metal onest, cu mult suflet si destul de modern. Desigur, nu le-ar prinde rau niste doze de originalitate pentru a fi la nivelul cerut afara, dar deja au facut multi pasi pe FFW, pentru o trupa tanara. Vocalul are carisma si prezenta scenica, iar instrumentistii se implica. Vom mai auzi despre ei, sunt o promisiune certa si sa speram ca nu vor fi un talent mort speranta cum se spunea despre fotbalistul Radu Niculescu (sa ridice mana cati din cei care citesc articolul au auzit de el).
Revenind la Coma, aparte de aprecierea pe care trebuie sa o aducem calitatii muzicale (este, in definitiv, una din cele mai creative trupe pe scena rock-ului autohton tanar), trebuie sa remarcam daruirea de care dau dovada. Si ca sa facem o noua referinta la fotbal (din pacate, pentru unii), Coma nu doar alearga, precum Banel N., ci si inscrie. Astfel, reuseste ca de peste 10 ani (ce repede au trecut!) sa incante pe cei care acum 10 ani erau tineri si nebuni si care acum sunt la fel, dar si pe cei care abia acum dau cu nasul de muzica rock’n'roll (cum ii place sa spuna lui Dan Costea). Coma sunt inca la nivelul underground, neputand fi altfel in tara prostituatelor cu aere de domnisoare de pension. Carisma si puterea lui Catalin si Dan de a exprima trairi “nerostite” in versuri este mult peste ce ofera majoritatea papusilor de carton cu voci pitigaiate din Romania. Dar ei ar fi singuri fara ritmurile si efectele lui Hefe, beat-ul calculat si agresiv al lui Razvan Albu si degetele magice ale lui Sorin (ne referim doar la modul cum canta la chitara bas).


Acesta nu este un text scris de PR-ul trupei, ci doar de catre un om care a crescut cu ei, care a fost influentat de ei in sensul pozitiv, asemeni multora, o infima parte fiind prezenti aseara in Elephant Pub. In respectiva seara de 20 octombrie 2011, Coma au avut primul concert in Bucuresti cu noul chitarist dupa plecarea lui Calin, respectiv Razvan “Sheriff” Nastase. Fost component al trupei DodieZ/Deathdrive acesta a muncit mult pentru ca in cateva saptamani sa sustina un concert alaturi de trupa care i-a marcat inceputurile in muzica. Cei mai “vechi” isi aduc aminte, insa, ca Razvan Nastase a mai avut o prestatie alaturi de noii lui colegi in urma cu ceva ani, in Club A, la un tribut Marilyn Manson. Tot aseara, au cantat si o piesa impreuna cu Brugner, “Urmarire”, pe care au realizat-o impreuna pentru albumul “Nerostitele”.
“Fenomenul” Coma este important prin prisma faptului ca formatia ramane in continuare neschimbata in atitudine, sentimente fata de public si mentalitate, dar si prin prisma faptului ca ei tin stacheta sus pentru oricine vrea sa spuna ceva in muzica rock underground din Romania.

de Alex P.
http://www.hipmag.ro

Omu Gnom - Cu cartile pe fata



Uploaded by Atelieredecreatie on 21 Oct 2011

piesa extrasa de pe albumul Omu Gnom :"Ai grija sa n-ai griji! " disponibil pentru comenzi aici : http://shop.hiphopkulture.ro/omu-gnom-ai-grija-sa-n-ai-griji-nu-uita-sa-nu-ui...
video:productie,regie,montaj : jurjak (www.jurjak.com)
audio: instrumental/text/voce: Omu Gnom
www.omugnom.com
daca simti ca-i original...ia-l original!

The Ascent of Everest LIVE, Bucharest, Sunday !

DUMINICA 23 OCTOMBRIE, CONCERT POST ROCK IN KULTURHAUS ! INTRARE LIBERA !
The Ascent of Everest (Post Rock/Math rock/ Progressive Rock FROM USA) În deschidere Ten (Marea Britanie, ambiental/experimental) şi Mental Architects (Bulgaria, math rock).

Bring The Noise



Uploaded by vmesmerized on 29 Aug 2011

"We all inherit the moon​/​The Ascent of Everest" split LP
Photography by Brooke Shaden

WOULD YOU ?

Tom Sheehan - a master of photography






http://ruguru.livejournal.com

Rock Photographer Barry Feinstein Dead at Age 80

Feinstein shot album covers for Bob Dylan, George Harrison and the Rolling Stones

Barry Feinstein photographed by Bob Dylan

Rock & roll photographer Barry Feinstein, who shot the cover of Bob Dylan's The Times They Are A-Changin, George Harrison's All Things Must Pass, Janis Joplin's Pearl and countless other iconic works, died today in upstate New York of natural causes. He was 80.

Feinstein's photos of Bob Dylan on his legendary 1966 electric tour are some of the most famous images from the songwriter's career. He captured a gaunt, frazzled Dylan smoking a cigarette in a limousine as fans peered inside, huddled in a seat in an otherwise empty Royal Albert Hall, sitting on a stoop with children in Liverpool, England and standing on a ferry dock in Australia, a photo later used as the cover for Martin Scorsese's 2005 documentary No Direction Home.

Feinstein also shot the first cover for the Rolling Stones' 1968 masterpiece Beggar's Banquet. ABKCO deemed the image of a dirty toilet in a graffiti covered bathroom too explicit for release and they replaced it with a sparse white cover – though later editions were released with Feinstein's picture. He shot the photo in a bathroom at a Porsche repair shop in Los Angeles.

He worked in Hollywood and Washington, DC, shooting Judy Garland, Steve McQueen, Richard Nixon, John Kennedy and Frank Sinatra and many other icons of the 1960s and 1970s. Feinstein also directed the 1968 cult movie You Are What You Eat.

By Andy Greene
http://www.rollingstone.com

Best places to survive the apocalypse : Your crazy neighbor's house !


With thousands of people preparing for the apocalypse worldwide, the odds are good that you live near one of them. You probably saw him digging a well in the backyard, you might have noticed that he spends a lot of time in that shed, maybe you caught a glimpse of his arsenal when you borrowed a cup of sugar. Perhaps he's even invited you to an American Preppers meeting or tried to persuade you to invest in gold or buy survival seeds.

It doesn't matter how you identify the suburban survivalist — what's important is that you befriend him. Strike up a conversation about affordable semiautomatic weapons, offer to help him build that 15-foot electric fence, make biodesiel together. This man isn't crazy — he's just prepared. Bond with him, learn his ways, and maybe on Dec. 21, 2012, you'll have a safe place to go when the sky starts falling.



http://www.mnn.com

Gaddafi


http://thisisnthappiness.com/

LIVEALIVE CREW !


HAPPY BIRTHDAY ALFRED NOBEL !


La 21 octombrie 1833 s-a născut chimistul şi industriaşul Alfred Nobel, inventatorul dinamitei. A înfiinţat fundaţia care-i poartă numele şi care decernează premiul care îi poartă numele în fiecare an.

SLEEPING GIANT - Dead Men Walking



Uploaded by ANGRecs on 23 Jun 2011

SLEEPING GIANT - Dead Men Walking (OFFICIAL VIDEO). Taken from the album "Kingdom Days In An Evil Age", Aint No Grave Records, 2011. Pre-Order the album now! http://on.fb.me/kQUP59

Salvador Dali Taking His Anteater for a Walk


http://thisisnthappiness.com/post/191125327/dali

Un nou stupefiant face ravagii în Europa: Croco!

România e în alertă după ce un nou drog, preparat din codeină, benzină, iod şi fosfor face ravagii în Europa. “Croco”, un fel de înlocuitor al heroinei, “a acaparat” peste 200.000 de consumatori în Rusia, iar efectele injectării cu acest stupefiant sunt devastatoare.


Reprezentantul Centrului Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (C.I.A.D.O.), Gigel Lazăr, spune că după explozia de consumde “Croco” ce a avut loc, în primă fază, în Rusia, apoi în Germania, este foarte posibil ca stupefiantul să intre şi pe mâinile dependenţilor din România. Motiv pentru care, în urmă cu trei zile, C.I.A.D.O. a informat Consiliul Suprem de Apărare al Ţării de “invazia” care ne pândeşte, recomandându- i să dispună controale la sânge în farmaciile din întreaga Românie. “În mod normal, codeina (n.r. - din care se fabrică “Croco”) se dă numai pe bază de reţetă... însă, ieri, o cunoştinţă a făcut o încercare la o farmacie din sectorul 2 al Capitalei, de unde, după doar câteva rugăminţi, a reuşit să cumpere 6 comprimate”, ne-a mărturisit Lazăr.

Pielea şi carnea se iau de pe oase

“Croco” sau “Crocodil” îşi devorează consumatorul pe interior, fiind afectate, pe rând, toate organele corpului. Pielea se necrozează, căpătând o nuanţă verzuie, care aduce cu pielea de crocodil. Apoi, muşchii şi carnea se descompun, ajungând să se ia de pe oase. Efectul drogului trece în doar două ore de la administrare, motiv pentru care dependentul îşi doreşte o nouă doză. Speranţa de viaţă a celor care folosesc acest drog se ridică în puţine cazuri la trei ani, majoritatea murind însă după un an. Pentru unii, prima injectare poate fi fatală.

Ieftin şi uşor de preparat

“Croco” este mult mai ieftin decât heroina şi foarte uşor de achiziţionat sau chiar de preparat. Dependenţii cumpără pastile de codeină pe care le combină cu iod, benzină şi fosfor. Doza costă câţiva euro, adică de aproximativ 20 de ori mai puţin decât heroina.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/putrezesti-de-viu-360682.html

Go Beyond The Cover - Behind the Scenes



Uploaded by DermablendPro on 11 Oct 2011

Dermablend takes you behind the scenes at the "Go Beyond The Cover" video shoot with Zombie Boy (a.k.a. Rico Genest), shot on location at the Tuxedo Agency in Montreal.

Learn more about Dermablend Leg and Body Tattoo Primer and Leg and Body Cover at http://www.gobeyondthecover.com.

Song: "There Is Hope" Zoo Brazil feat. Rasmus Kellerman

SMALL GUN


oddstuffmagazine.com

World’s Smallest Waist , Cathie Jung’s waist is 15 inches.


oddstuffmagazine.com