Trash Talk - Burn Alive



The second video from Trash Talk's upcoming EP "Awake" out 10/11/11
Pre-order the EP here: http://www.truepanther.com/store/releases/awake
http://trashtalkhc.com
Directed by High 5 Collective: http://high5collective.tumblr.com

Bring Me The Horizon - Don't Go ft. Lights



The song is dedicated to a boy called Terry Hurst, who was taken camping by 'friends' and then they slaughtered him with scythes. Unfortunately Oli knew the murderers and the terry as the all went to the same school. This song asks for God to forgive the murderers and at the same time look after Terry in the afterlife. It also tells a story about Terry himself as a boy with no friends because he had a learning difficulty and was adopted, and how he was unseen to people. RIP Terry!

tgreenhill

Interviu halucinant cu Uzzi !

Bring me the Horizon - Sleep with one eye open / tek-one mix

Interviu cu Tudor Scanteie (Tiarra/Negative Core Project/Antarctica)


1. Povesteste'ne putin despre Tiarra, despre stadiul in care se afla formatia, despre backgroundul ei si despre ce isi propune pentru perioada urmatoare.

Pai cu Tiarra n-a fost niciodata simpla treaba din multe puncte de vedere, unu la mana din start ideea de trupa cu 8 membrii e ceva dificil de realizat iar cand mai integrezi si 2 instrumente acustice in toata treaba asta e deja cu dureri de cap, insa noi suntem caposi si nu ne lasam de faza asta. Momentan lucram in ritmul nostru ( adica lent ) la albumul nou, avem un EP gata care sta sa iasa cat de curand ( stiu ca si cu asta amenintam demult dar e pe bune ).
Ne-a luat mult timp pentru ca suntem inca ( dupa aproape 6 ani ) in faza in care, muzical vorbind, ne cautam drumul si mai mult decat atat, suntem si perfectionisti in masura in care se pricepe fiecare la ceea ce face.
Directia este una foarte misto din punctul meu de vedere, dar ca sa iasa piese la potential 100% e mult de stat si bibilit la ele si chestia asta o sa fie demonstrata cand va iesi materialul pentru ca va fi puternic dar foarte armonios si atmosferic. Ca sa raspund concret, luam pauza de concerte pana cand e gata tot ce trebuie inregistrat si scos, pentru ca stii bine ca am mai vorbit de chestia aia cu scosul materialelor la vremea lor, daca te caci pe tine prea mult timp ajungi sa nu mai ai niciun release pentru ca evoluand, in permanenta o sa fii nemultumit de ceea ce cantai acum 1-2-3-etc ani :)
Cand totul o sa fie gata si scos o sa iesim din nou sa cantam dar ca si pana acum, selectiv, numai in locurile in care o sa ne permitem din punct de vedere logistic, pentru ca altfel ne batem joc de toata muzica pe care ne chinuim s-o transmitem.

2. Din ce in ce mai prezenta vad si trupa Negative Core. Ce ne poti spune despre aceasta trupa, despre concertele de pana acum si despre materialul de debut?

Daca cu Tiarra e complicat, cu NCP e ceva mai simplu, suntem 5 in trupa momentan ( s-ar putea sa fim 6 ) si muzica este una straight-in-your-face, fara prea multe subtilitati asa ca e numa buna de cantat cam pe oriunde. Noi mergem pe principiul ala "sa ne simtem bine" si sa facem panarama, cantand insa o muzica greuceanu. Pana acum am cantat in destule locuri si in Bucuresti si in tara dar si in Bulgaria si reactia a fost una foarte ok de fiecare data, am reusit sa ajungem sa deschidem si la Napalm Death, deci toate bune si frumoase.
Am incercat sa evitam sa cantam totul in maniera "core" ci doar sa imprumutam elemente, pastrand o linie mai old-fashioned de death, trash si hardcore, un stil care sincer vad ca prinde in sensul ca ascultatorii aia clasici de death si old-school si d-astea nu stramba din nas, dar nici astialalti cu core-ala nu adorm la concert. Albumul o sa fie impartit in doua, o sa fie jumatate cu piese compuse de alti baieti care acum nu mai sunt in trupa, jumatate cu ce am compus noi intr-o maniera cat de cat asemanatoare cu restul pieselor deja existente. Eu unul sunt destul de incantat de cum a iesit si sper sa fie primit bine, are un sound misto si dur si ca si materialul Tiarra, e 90% gata si sta sa iasa.

3. Am ascultat in repetate randuri piese produse de tine pentru albumul solo. Cand planuiesti sa scoti la lumina acest album? Ne poti da cateva detalii despre el?

Cu albumul meu solo e iarasi poveste lunga, m-am hotarat sa fac asa ceva pentru ca efectiv am hard-ul plin de tot felul de piese pe care n-am cum sa le integrez la trupele in care activez, si mi-am zis ca e pacat de ele sa nu le auda decat prieteni apropiati cand mai trec pe la mine sau cand le trimit pe mess, ci sa se bucure cat mai multa lume, si cu ocazia asta sa-si faca o idee mai buna si despre cum vad eu muzica, separat de ce cant la Tiarra, NCP, Antarctica s.a.m.d.
Este un album full instrumental, dar usor de ascultat pentru ca este foarte foarte variat. Alta chestie despre acest album este ca e tras totul de mine, chitari, bas, clape, tobe scrise de mine, piese compuse integral de mine. Am zis sa-l fac pe asta asa, cat de bine ma pricep eu, si urmatorul sa-l fac numai cu colaborari, am cunoscut multi baieti talentati pe la noi cu care mi-ar placea foarte mult sa cant si care sigur ar face pe instrumentele lor treaba mult mai buna decat mine :) Una peste alta, same old story, am zis sa-l scot acum, pentru ca daca as mai fi asteptat si bibilit piesele le-ar fi trecut vremea.
De iesit o sa iasa clar toamna asta, o sa aibe o durata generoasa pe la vro ora de muzica asa de combinatii de metal, prog, fusion tot felul de tampenii.


4. Cum ti se pare peisajul rock din Romania ultimilor ani si cum il vezi dezvoltandu'se in perioada urmatoare?

Asta cu peisajul rock de la noi e o chestie foarte discutata pe net si nu numai din cate vad, eu unul sincer sunt destul de incantat de ce vad, am senzatia ca muzicienii implicati in tot fenomenul asta underground de pe la noi de muzici suparate sunt din ce in ce mai dezghetati la cap si din ce in ce mai hotarati. De asemenea imi place ca a inceput sa existe o preocupare din ce in ce mai mare pentru sound, un lucru care pana acum a cam fost neglijat la noi.
Sincer sa fiu, cu toate inconvenientele existente in tara asta tampita in care nu se mai promoveaza decat non-valori, kitsch si mizerie, eu vad o speranta.
Asta si din cauza ca eu sunt naiv si prost, dar chiar cred ca pan la urma o sa se miste si la noi ceva si o sa intram in normalitate, ca pan la urma despre asta e vorba, nu e nimic senzational, e ceva normal.

5. Crezi ca exista o diferenta mare de valoare intre ceea ce se intampla in Romania vis a vis de peisajul extern?

Diferenta de valoare exista doar la nivelul organizatoric, logistic etc, calitatea oamenilor/instrumentistilor din o gramada de trupe autohtone este, dupa parerea mea cel putin aceeasi ca si a baietilor din restul Europei, SUA etc, doar ca la noi au avut nenorocul cu tara asta din care nu intelegi nimic. Eu unul mi-am propus sa fac tot ce-mi sta in putinta ca sa ridic stacheta, ca sa iesim si noi la lumina din ce in ce mai mult si sa ajunga si trupele romanesti in playlist-urile daily are ascultatorilor de metale, rock ce vrei tu din lumea asta, sa nu mai existe faza aia cu " wow, nu suna a trupa romaneasca " .

6. Care crezi ca sunt sansele trupelor in care activezi sau a proiectelor personale pe piata din ce in ce mai mare de muzica rock?

Ce sanse frate :)) Sincer prefer sa nu ma gandesc la asta, vreau sa-mi vad de muzica si daca faci ceva cu suflet si e misto pan la urma o sa fie si recunoscut si rasplatit efortul...sau sunt io copil mic si fraier :))

7. Care concerte la care ai mers in ultimul timp te'au impresionat?

Pai anul asta sincer sa fiu nu prea am fost la multe cantari dar pot sa-ti zic cateva trupe pe care le-am vazut live si mi-au placut mult : Abigail la tomberon; Fest in ziua 2, Apa Simbetii ( si cine nu ma crede sau stramba din nas o sa inteleaga despre ce e vorba cand or scoate un album ), Mediocracy , Spiritual Ravishment, Open Fire din Iasi trupa in care am vazut un mare potential, cu niste scule mai bune si o productie tzapana ar scoate un album coi.

COMA - Interviu cu Catalin Chelemen



1. Suntem spre sfarsitul anului 2011. Coma exista frumos, are concerte, are fani, cum te simti?

:))).."invatatorule..invatatorule.." faci tu cum faci si totul devine frumos :D
Coma intr-adevar exista... si e placut sa simt si sa vad ca e asa.
Dupa un 2011 "totally fucked up" si un 2010 sec, faptul ca vorbim din nou de concerte, de fani, de fane* si de piese noi si de videoclip-uri...eee....tare:D... sa vedem acum cat o sa ne tina :))))

*de la Deviant :D

2. Cum a fost concertul de la Brasov?

1 octombrie – club Rockstadt!
:D…stiam ce avem de facut… asa ca, ce putea sa mearga rau? :))
O gramada de lucruri, e adevarat :)))) dar crede-ma ca muream cu toata gramada aia de gat!:))
Trebuia sa fie o seara frumoasa! Indiferent de situatie!
Si pana la urma, asa a si fost!
Mii de multumiri celor din Brasov !!!

3. Stiu ca Sheriffu' canta cu voi acum. Povesteste'mi putin despre asta.

De curand am dezvaluit si noi cine e noul venit :)))…din cate am inteles, unii chiar se asteptau la alegerea asta. Lucru ce nu poate decat sa ne bucure si sa ne confirme inca o data ca am decis bine :D
Cu Sheriff’ ne stim de foarte mult timp. De aceea a si fost primul la care ne-am gandit in momentul in care s-a pus problema.
Initial a parut extrem de calculat si extrem de “politically correct” cu noi :))). Dar intre timp l-a luat Sorin ”ce baiaaaat” Petrescu sub aripa lui si acum e totul ok :D
Concertul de la Brasov a fost primul cu Sheriff la chitara. Si, dupa cum ziceam si mai sus, a fost unul de care o sa imi aduc aminte intotdeauna cu placere.


4. Iti amintesti desigur anul 2001 si cum era atunci. Cum vezi totul dupa acesti 10 ani?

La fel … doar ca cu alti ochi..:D

5. Ce isi propune Coma pentru viitorul apropiat ?

Hmmm…:)… (de-abia astept sa te vad!!!!!)

De ceva timp (ani) Coma a tot lucrat la un al patrulea album (dupa Somn, Nerostitele si Light)… album care ba a fost aproape gata, ba nu a mai fost, ba s-a schimbat, ba bla, ba bla, ba bla, ba bla…..separarea de Calin a cam pus capat acestui joc de “ba e, ba nu e”. Si asta nu pentru ca el ar fi comandat jocul respectiv ci pentru ca aportul sau la ceea ce ar fi urmat sa fie acest al patrulea album Coma era unul foarte mare. El nemaifiind, totul s-a reluat de la aproape zero.
Si s-a ajuns intre timp la o noua serie de teme.
Unele mai mult, unele mai putin avansate in momentul de fata.
Avem insa gata o piesa care se numeste “Semn” si pentru care in curand vom filma un clip dar pana la sfarsitul anului ne-am dori sa avem 2 clipuri care sa poata fi difuzate.
Tot pana la sfarsitul anului vor fi si cateva concerte, unele stabilite deja iar altele in curs de…(pentru detalii urmariti pagina noastra de facebook :D)
De plictisit nu o sa ne plictisim :))) de propus… ne propunem sa rezolvam cat mai multe (lucruri din cele enumerate mai sus) in cat mai scurt timp.
Daca reusim sa o facem si bineee…..:D


6. Spune'ne cateva cuvinte despre piesa cu DJ Undoo.

:))) M-a sunat intr-o zi (acum un an jumate cred) si mi-a zis asa:
“Vreau sa fac un album pe care sa fie toti oamenii cu care am colaborat vreodata. Te bagi?”
Iar eu am zis: “Binenteles!”
Si din momentul ala mult timp nu am mai vorbit. Nu aveam nicio idee. Si Undoo ma mai suna si eu nimic….mi-era si rusine sa mai raspund la telefon :))))
Dar timpul le mai aseaza si bine cateodata..
Piesa a fost facuta pana la urma pe ultima suta de metri.
Mixajul final a fost terminat cu o zi inainte de a se da drumul albumului.
Piesa se numeste NEMESIS, albumul pe care se gaseste “Ain’t Fast Food Music” si s-a difuzat si cred ca inca se difuzeaza la Radio Guerilla.
Si pare ca a placut. Lucru care ma bucura. Sper sa reusim sa ii facem si un clip la un moment dat.

Si da, am luat in calcul si posibilitatea unei colaborari mai serioase cu DJ Undoo pe viitor :D

7. Ce muzica iti mai place in ultimul timp?

:)))) Aceeasi ca si pana acum…

8. Te gandesti sa iesiti cu Coma in afara granitelor?

In vacanta da!!! De zece ani incercam si nu reusim…:)))) mergem numai bisericute bisericute ... doi cate doi… desi am fost si aproape toti de vreo 2 ori. Dar perioade scurte gen 3-4 zile…. Irelevant….:)))

9. Simti ca merita, per total, drumul pe care l'ai ales?

Toate greselile pe care le-am facut si de pe urma carora am tras… au fost ale mele… generate nu de drum ci de incapacitatea mea de a-i face fata in unele momente…
Cine poate spune ca daca as fi ales alt drum ar fi fost mai simplu? Sau cu mai putina bataie de cap…hmm :)…..am ales ce mi-a placut …. Daca merita?….:D….merita fiecare vanataie !!!

10. Transmite'le ceva celor care vor veni la concertul din Elephant.

Am sa vin “incarcat” cu tot ce imi e mai greu de carat in zilele astea.
Ca sa am cu se dau de pamant in burta elefantului.
Le sugerez sa faca la fel :D


Calin Raduta - romanian tattoo artist






for more information:
http://www.facebook.com/profile.php?id=1239561058

Shabazz Palaces - full performance (Live at KEXP)



Shabazz Palaces perform live in the KEXP studio.
Recorded 6/28/11
Tracks:
Bop Hard
An Echo From The Hosts That Profess Infinitum
A Mess, The Booth Soaks In Palacian Musk...
Free Press And Curl
Host: Cheryl Waters
Audio: Kevin Suggs
Cameras: Jim Beckmann, Scott Holpainen & Justin Wilmore
Editing: Scott Holpainen

www.kexp.org
www.youtube.com/kexpradio
www.subpop.com

frateleNORD - Marea las-o moarta



Marea Nordului EP (2011)

Voce: Cleg
Muzica: Zoné
Video: Zoné, Cleg
Filmari: Zoné, Cleg, Hria

Skunk Anansie - Talk Too Much

OFFICIAL VIDEO



From the album "Wonderlustre"
Carosello Records

DEATHDRIVE - Interviu cu Pixy


1. Prima intrebare solicita mai exact niste lamuriri in legatura cu plecarea Sheriff'ului. Detaliaza putin te rog.

Salut Shole , salut tuturor celor care citesc.
Dupa cum am mentionat si in comunicat motivul “plecarii” sale a fost timpul liber insuficient.Dupa cum stim cu totii a avea o trupa in Romania de genul nostru este un simplu hobby.Faptul ca el a primit si acceptat invitatia de a canta alaturi de Coma aducea cu sine necesitatea de a fi in fiecare seara ocupat cu cate o repetitie (fiecare din trupe -n.r. noi si Coma- efectuand in jur de 3 repetitii pe saptamana), ori asta e, daca nu imposibil, foarte solicitant atat fizic dar mai ales psihic.Purtand niste discutii referitoare la ce e pe agenda de viitor a fiecaruia am ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi ca el sa se implice 100% la Coma, sa fie ca un fresh start , un nou boost in cariera sa, iar noi sa gasim un inlocuitor care sa fie prezent din toate punctele de vedere la fiecare repetitie si fiecare concert al trupei.

2. Ati anuntat recent un concert alaturi de legendarii Pro Pain. In ce formula veti canta?

In formula de 2 chitaristi, cu Sheriffu alaturi de mine . Am spus deja ca nu ne-am certat, nu s-au schimbat relatiile intre noi. Pina cand vom gasi un inlocuitor care sa invete toate piesele si cu care sa pornim la drum pentru urmatorele albume vom canta cu Sheriffu atata cat el va fi disponibil.Am avut o discutie cu el iar in principiu pentru concertele din Bucuresti n-ar fi o problema sa cantam cu el alaturi pina cand un alt membru va aparea.

3. Se va schimba directia muzicala odata cu schimbarea de componenta?

Doar prin aportul noului coleg.Din punctul nostru de vedere vom merge pe o evolutie fireasca bazata pe relatiile dintre noi care se vor consolida in timp.Daca sugerezi ca asta ar fi putut fi un motiv pentru care ne-am despartit, fiindca am vrut sa ducem viitorul intr-o alta directie, nicidecum!Oricum avem si un tobosar proaspat, trebuie sa ne sudam mai bine si cu el, si vom vedea ce vor aduce noile piese, dar o schimbare premeditata nu se va produce, fiindca nu e in interesul nostru.


4. Incotro se indreapta Deathdrive in urmatorii ani, unde speri sa ajunga?

Nu stiu, fiindca suntem 5 membri. O sa se indrepte unde ne dorim cu totii.Daca visurile/gandurile vor coincide atunci va fi simplu sa ne indreptam intracolo.Personal nu mi-am propus decat sa mai scoatem albume, sa facem piese de care sa fim mandri, sa facem excursii in cat mai multe locuri pentru a canta celor care apreciaza ceea ce facem.

5. Te gandesti la un material nou ?

Da.Deja am inceput lucrul la noul album, lucram in paralel la 4-5 piese noi, abia astept sa gasim un al 5-lea membru cu care sa lucram la ideile acestui material.Speram sa ne autodepasim si sa facem un album care sa ne placa si mai tare .

6. Cum vezi evolutia scenei romanesti de rock in ultima perioada si incotro o vezi indreptandu'se?

O vad ca pe o evolutie fireasca.Ce-mi place este ca adolescentii se apuca de cate un instrument de la varsta din ce in ce mai fragede.Acest aspect va face automat ca ei sa stapineasca interpretarea mult mai lejer cand vor deveni adulti ,iar atunci se vor gandi doar la cum sa-si exprime mai bine ideile, si nu sa se chinuie sa execute nu stiu ce pasaj.Practic maturizarea muzicala se va produce mai devreme si asta nu poate fi decat benefic.Iti trebuiesc ani de zile de progres pentru a ajunge un artist care sa se poata exprima neconditionat de interpretare.Unde se va indrepta scena romaneasca? Habar nu am, va depinde de formatiile noi care se vor infiinta.


7. V-ati facut multi fani in tara. Aveti planuri sa ii vizitati din nou in perioada urmatoare?

Pina nu vom scoate un nou material nu vom planui concerte in tara, decat poate ceva exceptional, 1-2 concerte ici colo.In perioada urmatoare ne vom concentra foarte tare pe compus.Schimbarile de componenta ne-au tinut un pic pe loc in realizarea unui nou material, insa acum suntem in masura sa ne ocupam exclusic de asta, avand in vedere ca au trecut 2 ani de la lansarea LP-ului de debut, am facut 2 turnee, un dvd dedicat albumului, adica si-a cam trait povestea “War Within”.E timpul pentru ceva nou!

8. Ce muzica ai ascultat in ultimul timp si ti'a placut?

Mastodon-The Hunter.Foarte bun materialul.In rest am obsesiv in player Madball-Empire.Chiar daca e din 2010 pentru mine inca e fresh.Nu sunt foarte la curent cu ce albume apar, nu le vanez, daca imi pica in urechi bine, daca nu o vor face mai tarziu ).Nu ma deranjeaza daca ascult intaia oara un album care a fost scos acu 10, 3 sau 18 ani.


9. Te gandesti sa incerci sa iesi cu Deathdrive in afara Romaniei?

Da, de ce nu.Numai ca nu e un scop in sine, pe care sa-l urmaresc cu tot dinadinsul.Astept ca aceasta iesire sa se produca natural, fara chinuri prea mari(financiare si nu numai).Cand ne vom simti foarte pregatiti din toate punctele de vedere pentru asta, vom face pasul catre cluburile din afara.E posibil ca dupa ce lansam acest al doilea album la care am inceput sa lucram sa se intample si acest lucru.Tentative am mai avut .

10. In incheiere, te rog sa spui cateva cuvinte pentru cei care vor veni la urmatorul concert Deathdrive.

Le va placea foarte tare de Pro Pain! Hahahahahhahah.

one love - another manchester orchestra

Never scare a black man

Shower bloody shower

Fart in a meeting

WALL OF DEATH

Pope Song

Tim Minchin - Pope Song from Fraser Davidson on Vimeo.