NATURE






www.buzzfeed.com/catesish/awesome-landscape-photos

TRUE


http://insatiablycurious.tumblr.com

Schneewittchenn Tights


Quoted from: http://fairy-cakes.tumblr.com/

Charlie Sheen: The Unedited Version



Uploaded by CharlieSheen on 3 Apr 2011

Judge for yourself inside his house and inside his head, Charlie Sheen: The Unedited Version.

DOC - Vara Aceea ft. Motzu (drumcover)



Uploaded by vtsblastbeat on 2 Nov 2011

Taxi Driver


http://onemovie.tumblr.com

Mario Puzo’s The Godfather


http://onemovie.tumblr.com

Fuck you very much


found on http://fuckyouverymuch.dk/

Alivinghell


found on http://alivinghell.tumblr.com/page/16

Forever lost


found on http://shutmyeyes.tumblr.com/

We see what we want


found on http://xeverybodyknows.tumblr.com/

FUCK YEAH BEDROOM!


http://weheartit.com

JUST DO IT !

Good question


http://weheartit.com

Jewellery


http://vi.sualize.us

The economy


http://dellbby.com

Look pretty, play dirty ♕


found on http://scumfuckk.tumblr.com/page/5

Interviu cu RAZVAN RISTEA, tobosarul formatiei LUNA AMARA


1. Un nou album Luna Amara. Ce ne poti spune despre el?

Salut, Shole, si multumesc pentru ocazia oferita de a vorbi despre ce se mai intampla cu Luna Amara. E o perioada foarte, foarte misto. Suntem pe punctul de a lansa noul album, intitulat “Pietre In Alb”. O sa dau si cateva detalii tehnice despre albumul asta, pentru cei interesati de asa ceva. Am inceput inregistrarile pentru el in ianuarie 2011 si am terminat prin aprilie. Totul s-a petrecut la studioul lui Nick din Cluj, “Luna Recording Studio”, iar ca inginer de sunet l-am avut pe Oliver Vegh, om cu care ne stim de o gramada de vreme si cu care am lucrat atat la albumul nostru precedent, “Don’t Let Your Dreams Fall Asleep”, cat si la primul nostrum album, “Asfalt”. Totul a decurs foarte relaxat, nu ne-a presat timpul si fiecare si-a facut treaba cum a stiut el mai bine. Mixajul albumului a fost facut de Adam Whittaker, un producator englez care locuieste in Cluj si pe care l-am cunoscut prin intermediul celor de la Grimus. Ne-am inteles foarte ok cu el; omul e foarte deschis si am putut lucra asa cum trebuie cu el. Tot el ne-a recomandat niste studiouri de mastering de prin USA si nu numai, si pana la urma am masterizat albumul la Waltz Mastering, in Boston. Rezultatul e fantastic, atat pot sa zic !
Artworkul a fost facut de Costin Chioreanu si suntem EXTREM de incantati de cum arata tot conceptul acestui album. I-am dat mana libera lui Costin sa experimenteze si ce a iesit ne-a depasit asteptarile. E un album destul de greu de ilustrat, avand in vedere textele si ce transmite fiecare piesa in parte, dar uite ca cineva i-a dat de cap .
Am inceput deja turneul de promovare pentru acest album. Vor fi 15 date de turneu in tara si vom ajunge in majoritatea oraselor mari (lista cu toate datele de turneu o puteti verifica pe www.luna-amara.ro sau pe pagina noastra de facebook). Evident ca promovarea pentru acest album nu se va limita doar la acest turneu; in luna decembrie vom lua probabil o scurta pauza, dar din luna ianuarie ii dam bataie din nou.


2. In decursul anilor ati cantat foarte mult in Romania. Cum ti se pare ca a evoluat scena in tot acest timp?

Avand in vedere ca intr-un fel am crescut impreuna cu scena asta din Romania (de aproape 11 ani incoace), pot spune ca lucrurile s-au schimbat enorm fata de cum statea treaba cand am inceput noi. Au aparut foarte multe trupe; mi se pare ca avem o scena muzicala destul de diversa si imi place sa cred ca exista public pentru toate genurile de muzica practicat aici. Sunt mult mai multe cluburi si locuri unde se poate canta (chiar daca nu toate stau foarte bine la capitolul PA si eventualul backline de rezerva), exista posibilitatea sa iti iei scule bune si foarte bune, chiar. Cred totusi ca mai e putin de lucru la mentalitatea oamenilor din trupe; ar trebui ca toata scena asta sa fie mult mai unita.

3. Care dintre trupele cu care ati impartit scena te'a impresionat cel mai mult?

Depinde la care din trupe te referi: cele de afara sau cele din tara. Daca e sa ma intrebi de cele din afara, cred ca toate m-au impresionat (cu niste mici mentiuni pentru FAITH NO MORE, ALICE IN CHAINS, RAMMSTEIN si DEFTONES, datorita slabiciunii pe care o am fata de trupele astea). E foarte de apreciat acel work-ethic pe care il au si trebuie sa realizam ca in mare parte datorita acelui aspect au ajuns unde au ajuns. Nu mai vorbesc de talent si de ce reusesc sa transmita de pe scena.
Dintre trupele de la noi cu care am impartit scena, cred ca cel mai tare m-au impresionat ALTERNATIV QUARTET si WHITE WALLS. Ambele au un aer extrem de proaspat si ambele promit foarte mult. As vrea tare mult sa cant cu MEDIOCRACY pe aceeasi scena. E ireal cata energie emana trupa asta.


4. E adevarat ca intr'o trupa rock tobarul munceste cel mai mult?

Daca ne referim la cat are de carat si de instalat fiecare din trupa, atunci probabil ca da, tobarul munceste cel mai mult . Daca ne referim la efortul fizic depus in timpul concertelor/repetitiilor, asta tine de capacitatea fiecaruia din trupa de a-si doza energia si stamina si de a fi eficient cu cat mai putin efort.

5. In ce proiecte mai esti implicat in afara de Luna Amara? Spune'ne cateva cuvinte despre ele.

E vorba de 4 proiecte la care particip, in functie de cat timp imi mai ramane. Prioritatea mea a fost si va ramane Luna Amara si de la bun inceput am specificat treaba asta cand am acceptat sa intru in aceste proiecte, pentru ca nu imi place sa incurc pe nimeni, dar nici sa fiu incurcat , la randul meu. Sunt 4 proiecte diferite, pe diferite stiluri de muzica; in principiu e vorba de rock, cu o exceptie, si aici vorbesc de proiectul Bootycall, o trupa de hip-hop infiintata de catre Rares Bartos (il stiti cu siguranta de la trupa Narkoma si Deviant). Alaturi de Rares mai e in trupa si domnul Mihai “Biggie” Iordache de la Protest Urban si Lazy I. E o chestie pe care mi-am dorit mereu sa o fac, si anume sa fac parte dintr-o trupa de hip-hop care sa aiba si un band in spate, nu doar un DJ. Sper sa iesim cu ea in cateva concerte cat de curand, pentru ca e foarte, foarte misto ce se intampla la sala.
REDRUM e cel mai vechi band in care activez in paralel cu Luna. Totul a pornit la initiativa vechiului meu prieten Alex Purje (NOCIV, Rain District) si a fost (si inca este) o adevarata placere sa fac parte din trupa asta. E vorba de un tribute band ALICE IN CHAINS, infiintat prin 2006, daca tin bine minte. Concertele date au fost destul de rare ca frecventa, dar fiecare a fost un eveniment in sine. Componenta trupei s-a mai schimbat (la inceput era si Sorin Moraru de la Luna Amara la bass si chiar si Mihnea Ferezan a trecut pe la noi la chitara), insa in momentul de fata din trupa fac parte Alex, eu, Cezar (de la VDV) la chitara si Andrei “Ja” la bass.
Un alt proiect e tot un tribut, dar de data vorbim despre un tribute band NINE INCH NAILS. E o chestie pe care nu m-am gandit ca o voi face, insa Fane “Buvnitz” a venit cu ideea si avand in vedere ca imi place tare mult trupa asta, am zis sa incercam sa vedem ce se poate face. Sunt impreuna in toata treaba asta cu Fane (Kistvaen, Domination si multe alte trupe), Jan Pasniciuc (Dekadens), Mihnea si Victor Ferezan(Roadkill Soda, Dekadens). Proiectul asta nu cred ca era posibil fara implicarea pe partile de synth a unui artist italian, pe numele lui de scena L, care face parte la randul lui dintr-o trupa tribute NIN (The Spiral). Am avut cateva concerte pana acum si planuim sa realizam un mini tour prin Romania in decembrie.


6. Cum vezi evolutia rockului in viitor?

Sunt foarte, foarte multe trupe bune in momentul de fata si cred ca mai important ar fi ca lumea sa fie mai deschisa la minte. Muzica evolueaza de una singura. Oricum, in ceea ce ma priveste, nu cred ca imi va ajunge timpul pe care il am in viata asta sa apuc sa ascult cata muzica buna s-a facut pana acum si se face in continuare.

7. La ce sa ne asteptam de la Luna Amara in continuare?

Deocamdata o sa ne axam pe promovarea albumului asta; in paralel o sa ne apucam de scris piese noi. Ce e sigur e ca vom concerta cel putin la fel de mult ca si pana acum. Urmatorul album va fi o noua provocare pe care de-abia o astept.


8. V'ati gandit sa incercati sa intrati si pe piata muzicala externa?

In prezent lucram la 2 turnee care se vor desfasura la primavara. Daca totul va merge cum trebuie, primul va include tari ca Ungaria, Austria si Germania, iar cu al doilea vom incerca sa ajungem in Franta, Anglia si Scotia. Insa toate la timpul lor. Deocamdata ne concentram ca turneul de aici sa iasa bine.

9. La ce te gandesti cand canti si pentru cine canti?

E o intrebare tare misto. Majoritatea pieselor Luna imi genereaza diverse emotii si stari; de cele mai multe ori ma las dus de ceea ce transmit piesele respective. Exista si situatii in care trebuie sa ma concentrez pe anumite pasaje (mai mult sau mai putin complicate) din piese si atunci sunt mai ancorat in real, ca sa zic asa . Dar in general simt si traiesc majoritatea pieselor.
Pentru cine cant? Pentru oamenii care vin sa ne vada, evident. Nu sunt o persoana narcisista.

10. Daca nu ai fi fost tobar, ce altceva crezi ca ai fi fost?

Mi s-a mai pus intrebarea asta si nu am stiut nici atunci ce sa raspund . Imi place sa cred ca as fi facut tot ceva in legatura cu ce fac acum. Am o relatie mult prea speciala cu muzica.

TARG3T - I'm Done



Suntem TARG3T
http://www.facebook.com/pages/TARG3Tband/396698015264
AM lansat primul nostru videoclip.

Videoclipul este pentru piesa I'M DONE si este un video premergator albumului care urmeaza sa fie lansat in curand.

OK! un pic de" istorie" TARG3T;
TARG3T este o formatie a carei componenti sunt din ALBA IULIA, DEVA , SIMERIA si SARMASU jud Mures. Practic TARG3T-ul este adoptat de orasul DEVA fiindca aici am gasit o sala de repetitii decenta si intelegerea unor oameni deosebiti (traiasca BELEVION GEOTOPO). TARG3T exista din anul 1997 si a participat la aproape toate festivalurile de pe melegurile noastre. Stilistic TARG3T trece prin mai multe de la inceputurile sale, de la rap-metal, nu metal, hardcore si in final metal.
Singurul membru fondator ramas de la inceputuri fiind IONUT (myuz) - voce. In timp, prin TARG3T se perinda foarte multi muzicieni dar cu alte orientari si prioritati.
In prezent TARG3T inseamna mult suflet, pasiune, prietenie, SACRIFICII si muulta munca din partea celor 5 mebrii actuali. In momentul de fata se lucreaza intens la primul album cat si la primul videoclip.

Momentam inregistram toate piesele pentru album. In luna noiembrie vom participa la concursul GBOB la Bucuresti, apoi din decembrie avem planuite cateva concere live si de la inceputul 2012 vrem sa punem la punct un turneu pentru promovarea albumului.

Componenta:

Myuz-vox
Mesa-bass
James-guit
Roby -drums
Bila-guit

TARG3T -crew
lowbass5@yahoo.com
074722787

CONSTANTIN BRANCUSI

N.Y. adorned - Tradition

N.Y. adorned - Tradition from Nicolás González on Vimeo.


Director: Evan Dennis

Producer: Evan Dennis
DOP: Zak Mulligan
Editor: Nathan Caswell
Narration: Lori Leven
Colorist: Tom Poole
Music: Grails "Canyon Hymn"
Audio Engineer: Jeremy Griffith
Audio Mixing: John Black

Perfect home for an exhibitionist



Uploaded by ShinkenchikuSha on 23 Oct 2011

JA83WEB連動企画

House NA
設計 藤本壮介建築設計事務所
architects: Sou Fujimoto Architects

©Shinkenchiku-sha
http://www.japan-architect.co.jp

Buakaw Por Pramuk 2011



Uploaded by yokkaoboxing on 26 Oct 2011

Buakaw Por Pramuk sponsored by Yokkao training video HD http://www.yokkao.com Buakaw Por Pramuk Training Video HD by Yokkao Boxing. Yokkao Boxing is Buakaw's official sponsor. Buakaw Por Pramuk Hard Training Muay Thai Video HD.

Nice pic


http://neako.tumblr.com

GIRLS KILL

Surfing Rincon / Canon 7d


Uploaded by movingsurfpictures on 3 Nov 2009

http://www.facebook.com/morganmaassen
This video was shot an a Canon EOS 7d dslr and video camera.
some recent surfing at rincon... Trevor Gordon, Travers Adler, Brandon Smith, and Spencer Regan.
guest appearances by Kyle Albers and Chadd Konig.
technical information: filmed on a Canon EOS 7D with a 100-400mm lens & 10-17mm fisheye. edited in Final Cut Pro 6.

Colourfull

Sunset


http://neako.tumblr.com

BIG ADDICT / TILT / D.L.I.D - ENDLESS OBSESSION

BIG ADDICT / TILT / D.L.I.D - ENDLESS OBSESSION from BIG ADDICT on Vimeo.


Big Addict Artists Serie 001 - Tilt

Director: Benjamin Roudet / Big Addict
Assistant: Nicolas André / Neopen
Year: 2011

Music: Endless Obsession
Producer: Dick Laurent Is Dead / D.L.I.D.
Label: Quatre Records

Endless Obsession song and video available on Itunes:
itunes.apple.com/​fr/​album/​endless-obsession-single/​id469941349

bigaddict.com
graffitilt.com
quatrerecords.com