Fred Durst, solistul trupei Limp Bizkit, va juca într-un sitcom

Fred Durst, solistul trupei Limp Bizkit, va juca într-un nou sitcom, al cărui titlu de lucru este "Douchebag" şi care va fi produs de CBS TV Studios.


Cântăreţul a semnat o înţelegere cu CBS TV Studios, pentru a produce şi a juca în acest sitcom, care va fi difuzat în 2012, informează nme.com.
Potrivit site-ului Deadline, sitcomul are ca subiect o legendă a rockului care încearcă să găsească echilibrul între viaţa de star şi cea de familie.
Durst şi colegii săi din trupa Limp Bizkit se află într-o pauză după turneul susţinut pentru promovarea albumului "Gold Cobra", lansat la începutul acestui an. Acesta este primul material de studio al trupei americane după o pauză de opt ani. Precedentul album s-a intitulat "Results May Vary" şi a fost lansat pe piaţă în 2003.
În 2007, Fred Durst a debutat ca regizor cu "The Education of Charlie Banks", care a primit premiul pentru cel mai bun film de ficţiune la Festivalul Tribeca de la New York.
Formaţia americană Limp Bizkit, formată din Fred Durst (voce), Wes Borland (chitară), Sam Rivers (bas), John Otto (tobe) şi DJ Lethal, a vândut până în prezent peste 33 de milioane de albume în întreaga lume.
Trupa americană a susţinut un concert în Capitală, la Arenele Romane, în iunie 2009. Show-ul din România al trupei Limp Bizkit a făcut parte din turneul "Unicorns N' Rainbows 2009".

http://www.mediafax.ro