Loredana, premiata la Los Angeles

Videoclipul 3D al Loredanei, “Rain, Rain”, a fost desemnat cel mai bun videoclip 3D in cadrul Festivalului de Muzica si Film 3D de la Los Angeles.


“Rain, Rain” a fost selectat in competitiile a 3 festivaluri de film international, iar aceasta este prima distinctie.

Cel mai mare “Festival de Muzica si Film 3D” a avut loc in perioada 22-25 septembrie la Hollywood, California, juriul prezidat Christopher Crescitelli, a anuntat castigatorii in fata unui public larg, prezent la Gala de Inchidere a festivalului.

“Incercam sa ne mentinem fresh, relevanti si demni de a reprezenta comunitatea 3D. Am demonstrat si in acest an prin selectia realizata prezenta unor adevarate spectacole de moda inovatoare, comedie, precum si prezenta unor uimitoarele spectacole vizual-muzicale. Va puteti astepta la mai mult pentru anul viitor pe masura ce noi ne propunem sa evoluam. ", a declarat Crescitelli.

Videoclipul 3D “Rain, Rain” a fost regizat de francezul Julien Rocher cu care Loredana a colaborat si la videoclipul “Like A Rock Star”, iar animatia 3D este semnata de celebrul Pitof (Jean Christophe Comar), regizorul faimosului Catwoman, un maestru in industria efectelor vizuale printre operele sale numarandu-se filme precum Alien, Astérix et Obélix contre César, Delicatessen, etc.

Loredana - Rain Rain (official video 2D)


Uploaded by MediaProMusic on 15 Jun 2011

Loredana - Rain Rain (official video)
produced by MediaPro Music 2011
This content is property of MediaPro Music
www.mediapromusic.ro

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/219066/Loredana-premiata-la-Los-Angeles.html